ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ: Εργαζόμενος πέθανε από υπερκόπωση - Δούλευε 1 μήνα υπερωρίες

ΣΟΚ: Εργαζόμενος πέθανε από υπερκόπωση - Δούλευε 1 μήνα υπερωρίες

Από καρδιακή προσβολή στα 24 του χρόνια πέθανε ένας φιλόδοξος διαφημιστής στην Κίνα. Ο Li Yuan δούλευε υπερωρίες για πάνω από ένα μήνα προτού τον προδώσει η καρδιά του, φεύγοντας από το γραφείο του μετά της 11 το βράδυ κάθε μέρα!

Τη Δευτέρα σηκώθηκε στις 5 το πρωί νιώθοντας έντονες ενοχλήσεις στο στήθος, τσίριξε από τον πόνο και σωριάστηκε στο πάτωμα, αναφέρει δημοσίευμα των Yangzi Evening News.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Peking Union Medical College, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι γιατροί διέγνωσαν καρδιακή προσβολή.

Η εταιρεία στην οποία εργαζόταν ενημέρωσε τους υπαλλήλους της ότι είχε πεθάνει, μέσω του Twitter χτες.

«Δυστυχώς τα νέα είναι αληθινά. Χάσαμε έναν δικό μας. Τον αγαπούσαν όλοι. Σας ευχαριστούμε για τα ευγενικά σας μηνύματα» ανέφερε το tweet.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Κίνα έχει ξεπεράσει την Ιαπωνία σε ό,τι αφορά τον αριθμό των θανάτων που σχετίζονται με υπερκόπωση.

Σχεδόν 600.000 κινέζοι εργαζόμενοι πεθαίνουν από κούραση κάθε χρόνο, σύμφωνα με περσινή έκθεση που δημοσίευσε η China Youth Daily. Οι περισσότεροι θάνατοι οφείλονταν σε καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικά που προκλήθηκαν από στρες.

Άλλα συμπτώματα που σχετίζονται με αυτούς τους θανάτους περιλαμβάνουν ακόμη: αϋπνία, ανορεξία και πόνους στην περιοχή της κοιλιάς.