ΚΟΣΜΟΣ

Έγιναν ζευγάρι αφού πρώτα άλλαξαν φύλο

Έγιναν ζευγάρι αφού πρώτα άλλαξαν φύλο

Βλέποντας κανείς την φωτογραφία, θα έλεγε ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι αποτελεί ένα από τα εκατομμύρια ζευγάρια που υπάρχουν. Τα πράγματα όμως είναι κάπως διαφορετικά.

Ο 17χρονος Arin γεννήθηκε κορίτσι και τον έλεγαν Emerald και η 19χρονη Katie γεννήθηκε αγόρι και την έλεγαν Luke. Η καταγωγή τους είναι από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ και πριν από ένα χρόνο υποβλήθηκαν σε εγχείρηση αλλαγής φύλου. Δηλώνουν ότι πλέον και οι δυο απολαμβάνουν τη ζωή στα σώματα που ονειρεύονταν.

Η Katie και ο Arin γνωρίστηκαν πριν από δυο χρόνια σε μια ομάδα υποστήριξης διεμφυλικών εφήβων και ήρθαν αρκετά κοντά μέσω των κοινών τους εμπειριών. Στο μέλλον ο Arin δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε επέμβαση και στα γεννητικά όργανα.

Οι οικογένειες των παιδιών στηρίζουν τη σχέση τους παρ' ότι ήταν δύσκολο ως προς την αποδοχή του γεγονότος και όπως δηλώνουν «Υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους δεν έχουμε πια επαφές. Ξέρω πως με αμφισβητούν ως γονιό, δεν νιώθουν άνετα με όλο αυτό. Πολλοί άνθρωποι ανησυχούν για το φύλο του παιδιού τους. Αλλά κοιτώντας παλιά φωτογραφικά άλμπουμ συνειδητοποιείς πως τα μωρά σου μεγαλώνουν. Κι εμείς τους είδαμε να μεγαλώνουν και να εξελίσσονται σε κάποιον άλλον. Είτε έχουν το ίδιο φύλο είτε όχι, γίνονται ανεξάρτητοι»