ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο: Βρήκαν 40 πύθωνες σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Απίστευτο: Βρήκαν 40 πύθωνες σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Οι καναδικές αρχές, ανακάλυψαν και κατέσχεσαν 40 πύθωνες που βρέθηκαν μέσα σε πλαστικά δοχεία αποθήκευσης, σε ένα δωμάτιο μοτέλ, ανακοίνωσε η αστυνομία την Παρασκευή.

Η αστυνομία βρήκε τα φίδια, που είχαν μέγεθος από 30 εκατοστά έως 1,4 μέτρα, σε ένα μοτέλ στο Μπράτφορντ, μια πόλη περίπου 100 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Τορόντο.

«Τα φίδια δεν ήταν σε καλή κατάσταση και δεν είχαν την κατάλληλη φροντίδα. Κλήθηκε η υπηρεσία προστασίας των ζώων και παρέλαβε τους 40 πύθωνες» ανέφερε η τοπική αστυνομία.

Ο διευθυντής του μοτέλ είπε ότι τα φίδια ανήκαν σε ένα ζευγάρι που είχε φτάσει στο δωμάτιο την προηγούμενη νύχτα, και το οποίο ήταν εκτός ξενοδοχείου όταν έφτασε η αστυνομία την Πέμπτη το βράδυ. Η ιδιοκτησία φιδιών ως κατοικίδια ζώα δεν είναι νόμιμη στη συγκεκριμένη περιοχή του Καναδά.

Την περασμένη εβδομάδα, δύο νεαρά αγόρια στον ανατολικό Καναδά πέθαναν στον ύπνο τους, προφανώς από επίθεση ενός πύθωνα μήκους 3,96 μέτρων, και βάρους 45 κιλών. Η νεκροψία επιβεβαίωσε ότι τα δύο παιδιά έχασαν τη ζωή τους από ασφυξία.