ΚΟΣΜΟΣ

Συνεχίζονται οι έρευνες για Σουμάχερ-Όργιο φημών για την κατάστασή του

Συνεχίζονται οι έρευνες για Σουμάχερ-Όργιο φημών για την κατάστασή του

Οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα του Μίχαελ Σουμάχερ συνεχίζονται. Σε δύο εβδομάδες αναμένεται το πόρισμα.

Ο Μίχαελ Σουμάχερ παραμένει από τις 29 Δεκεμβρίου, όταν και είχε ατύχημα κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις, σε τεχνητό κώμα, αλλά την ίδια ώρα οι αρχές του Άλμπερτβιλ εξακολουθούν να ερευνούν τις συνθήκες που προκάλεσαν τον τραυματισμό του.

Σύμφωνα με την Bild, υπάρχουν ακόμη αρκετά ερωτηματικά που χρειάζονται απαντήσεις και το πόρισμα αναμένεται σε δύο εβδομάδες. Μάλιστα τα αποτελέσματα των ερευνών θα παρουσιαστούν σε συνέντευξη Τύπου.

Γαλλική εφημερίδα αναφέρει πως ειδικοί θα εξετάσουν τα σκι και το κράνος του 45χρονου πρώην πιλότου της Formula 1 για να βεβαιωθούν πως ο εξοπλισμός του «Σούμι» ήταν σε καλή κατάσταση, ενώ σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές η οικογένειά του δεν έχει εκφράσει κανένα παράπονο για το χιονοδρομικό κέντρο, όπου έγινε το ατύχημα.

soumi

Στο μεταξύ, οι αρχές αναφέρουν πως το ερασιτεχνικό βίντεο με το ατύχημα, που φερόταν να έχει καταγράψει ένας φροντιστής από το Έσεν με το κινητό του δεν έχει παραδοθεί και αμφισβητείται η ύπαρξή του.

Δυστυχώς το όργιο φημών πάνω από το κρεβάτι του Σουμάχερ συνεχίζεται, ιδιαίτερα μετά την απόφαση της οικογένειας και των γιατρών να σταματήσουν την ενημέρωση για την κατάσταση του παγκόσμιου πρωταθλητή, μέχρι να υπάρξει κάποια εξέλιξη.

Σήμερα η οικογένεια του Σουμάχερ στην επίσημη ιστοσελίδα του, ανάρτησε να νέο μήνυμα, ευχαριστήριο προς όλους εκείνους που εκφράζουν με κάθε τρόπο τη συμπαράστασή τους.

Το μήνυμα αναφέρει:

«Σας ευχαριστούμε όλους τόσο πολύ!
Είμαστε βαθιά συγκινημένοι απ' όλα τα μηνύματα για ταχεία ανάρρωση του Michael. Μας δίνουν δύναμη. Σας ευχαριστούμε όλους πολύ! Ευχαριστούμε το Fanclub στο Κέρπεν, τις ποδοσφαιρικές ομάδες της Κολωνίας και της Σάλκε, καθώς και όλα τα υπόλοιπα fan groups και όσους από καρδιάς στηρίζουν τον Michael. Όπως όλοι ξέρουμε, είναι μαχητής και δεν θα το βάλει κάτω!»

Διαβάστε επίσης:

Σε δύο εβδομάδες το πόρισμα για τον τραυματισμό του «Σούμι»

«Αν ο Σουμάχερ ζήσει, δεν θα είναι πια ο ίδιος»

Φόβοι ότι ο Σουμάχερ θα μείνει σε κώμα για το υπόλοιπο της ζωής του