ΚΟΣΜΟΣ

Ο Clooney είδε τον Καβαλιέρε μόνο για το Νταρφούρ

Ο Clooney είδε τον Καβαλιέρε μόνο για το Νταρφούρ
Μετά τη δημοσιότητα που έχει πάρει η λίστα των μαρτύρων που θα κλητευθούν...

Μετά τη δημοσιότητα που έχει πάρει η λίστα των μαρτύρων που θα κλητευθούν στη δίκη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι για την υπόθεση «Ρούμπι Γκέιτ», ο George Clooney και η σύντροφός του Elisabetta Canalis διέψευσαν ότι έχουν παραβρεθεί σε κάποιο από τα πάρτι του Καβαλιέρε.

Η συμπερίληψή τους στη λίστα των μαρτύρων έχει βασιστεί σε μαρτυρία της Ρούμπι Καρίμα, η οποία υποστήριξε ότι έχει συναντήσει το λαμπερό ζεύγος στη βίλα του Μπερλουσκόνι, στο Άρκορε.

«Όλα αυτά μου φαίνονται πολύ περίεργα, από την στιγμή που συναντήθηκα με τον Ιταλό πρωθυπουργό μόνο μια φορά, κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς μου να συλλέξω χρήματα για το Νταρφούρ», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Clooney.

Από την πλευρά της η Canalis, μέσω του δικηγόρου της, υπογραμμίζει ότι «δεν πήρε ποτέ μέρος σε κανένα απολύτως γεύμα, δείπνο ή συνάντηση που μπορεί να οργανώθηκε στην κατοικία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, στο Άρκορε».

Στο μεταξύ, το δικαστήριο του Μιλάνο, για λόγους «ασφαλείας» δεν θα επιτρέψει ούτε στη δημόσια τηλεόραση Rai να έχει κάμερες στη δικαστική αίθουσα.

Οι εικονολήπτες, επίσης, δεν θα μπορούν να πλησιάσουν ούτε στους διαδρόμους που βρίσκονται κοντά στην αίθουσα στην οποία πρόκειται να τελεσθεί η δίκη.

Τα μέσα ενημέρωσης θα έχουν στην διάθεσή τους μόνο ηχοταινίες.

Διαβάστε επίσης:

Και ο Clooney στη δίκη του Καβαλιέρε