ΚΟΣΜΟΣ

Telegraph: «Μόνο ένα θαύμα μπορεί πια να σώσει τον Σουμάχερ»

Telegraph: «Μόνο ένα θαύμα μπορεί πια να σώσει τον Σουμάχερ»

Μόνο ένα θαύμα μπορεί πια να σώσει τον Μίκαελ Σουμάχερ: Αυτό είπαν οι θεράποντες γιατροί του Γερμανού πιλότου στους συγγενείς του, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει η Telegraph.


Επικαλούμενη πηγές που δεν κατονομάζει, η βρετανική εφημερίδα αναφέρει ότι τόσο η σύζυγος του Σουμάχερ, η Κορίνα, όσο και ο αδελφός του, o Ραλφ - οδηγός και αυτός της Formula 1 - έχουν απευθυνθεί σε πολλούς διακεκριμένους νευροχειρουργούς σε όλη την Ευρώπη. Και όλοι τους έχουν πει ότι οι πιθανότητες να επανέλθει είναι ελάχιστες.

Σύμφωνα μάλιστα με την Telegraph, οι συγγενείς του Σουμάχερ έχουν πλέον επίγνωση ότι οι θεράποντες ιατροί στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ όπου νοσηλεύεται, εκτιμούν πως είναι πολύ πιθανόν να μείνει «φυτό για την υπόλοιπη ζωή του», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. Παρόμοιο δημοσίευμα εμφανίστηκε και στην Mirror.

Ασφαλώς δεν είναι το πρώτο, ούτε το τελευταίο δημοσίευμα, για την περιπέτεια του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1. Και είναι ένα ακόμα που δεν επικαλείται επίσημες δηλώσεις των ιατρών. αλλά αναφέρει ασαφώς «πηγές».

Διαβάστε επίσης:

Mirror: Ο Σουμάχερ κινδυνεύει να παραμείνει «φυτό» μόνιμα