ΚΟΣΜΟΣ

Β. Κορέα: Κουρευτείτε όπως ο αγαπημένος σας… Κιμ!

Β. Κορέα: Κουρευτείτε  όπως ο αγαπημένος σας… Κιμ!

Να λανσάρει ένα και μοναδικό εθνικό… κούρεμα στη Βόρεια Κορέα είναι ο επόμενος στόχος του Κιμ Γιονγκ Ουν! Και αυτό δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το… δικό του!

Γιατί μπορεί το «ψαλίδι» στις ελευθερίες των Βορειοκορεατών να έχει πέσει εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο, όπως φαίνεται, ήρθε η ώρα και για το… πραγματικό, καθώς ο ιδιότροπος (sic) ηγέτης της χώρας υποχρεώνει πλέον όλους τους συμπατριώτες τους να γίνουν... κατ' εικόνα του, όσον αφορά στις τρίχες τους!

Μετά από αυτή τη διαταγή, οι άνδρες της χώρας, οι οποίοι μέχρι τώρα μπορούσαν να διαλέξουν ανάμεσα από δέκα κουρέματα (!) είναι υποχρεωμένοι να ζητήσουν από τον κουρέα μόνο το επονομαζόμενο και «Κούρεμα του αγαπημένου ηγέτη» (φυσικά και το «βάφτισε» ο ίδιος έτσι), την ίδια ώρα που τα σχόλια στην Κίνα, όπως ήταν φυσικό, δίνουν και παίρνουν, αφού το συγκεκριμένο κούρεμα ήταν γνωστό και ως «κούρεμα του λωποδύτη», από τη στιγμή που διακοσμούσε αποκλειστικά κεφαλές... λαθρέμπορων!

Για την ιστορία, πάντως, οι γυναίκες μπορούν ακόμα να διαλέξουν ανάμεσα από 18 κουρέματα, αν και πρόσφατα μέσω της κρατικής τηλεόρασης προωθήθηκε καμπάνια κατά των μακριών μαλλιών!

Διαβάστε ακόμα:

Κανείς δεν τα «βάζει» με αυτό το κουτάβι! (video)