ΚΟΣΜΟΣ

«Υπάρχουν στιγμές που ο Σουμάχερ έχει επαφή με το περιβάλλον»

«Υπάρχουν στιγμές που ο Σουμάχερ έχει επαφή με το περιβάλλον»

Έπειτα από κάτι περισσότερους από τρεις μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων βρίσκεται σε κώμα, η υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ παρουσιάζει δείγματα σαφής βελτίωσης, καθώς υπάρχουν στιγμές κατά τις οποίες έχει επαφή με το περιβάλλον.

Σημάδια σημαντικής βελτίωσης παρουσιάζει η υγεία του πιλότου της F1, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η εκπρόσωπός του στους δημοσιογράφους.

«Υπάρχει πρόοδος στην υγεία του Μίκαελ Σουμάχερι. Για κάποια λεπτά εμφανίζει ενδείξεις συνείδησης και αφύπνισης», τόνισε η Σαμπίν Κεμ, συμπληρώνοντας ότι τόσο η ίδια, όσο και τα μέλη της οικογένειάς του παραμένουν ιδιαίτερα αισιόδοξοι.

Οι προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν είναι αδιάκοπες και δεν αποκλείεται σύντομα να πιάσουν τόπο, δεδομένου ότι ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ανταποκρίνεται θετικά. Ο Σουμάχερ είχε υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στις 29 του περασμένου Δεκέμβρη, έπειτα από ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στις Άλπεις. Μεταφέρθηκε τότε άμεσα σε ειδική κλινική της Γκρενόμπλ στη Γαλλία και εγχειρίστηκε στο κεφάλι. Δεδομένης της σοβαρότητας του τραυματισμού, οι γιατροί τον έθεσαν σε τεχνητό κώμα και έκτοτε προσπαθούν να τον επαναφέρουν.

Οι σημερινές δηλώσεις της Κεμ είναι ότι πιο ευχάριστο και θετικό έχει ειπωθεί το τελευταίο διάστημα για την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ. Άλλωστε, μόλις χθες, η εκπρόσωπός του δήλωνε στη Bild ότι «υπάρχουν ενδείξεις που μάς δίνουν θάρρος».

Διαβάστε επίσης:

Σουμάχερ: Νέες ελπίδες για τον Γερμανό πιλότο