ΚΟΣΜΟΣ

Πυρετώδεις προετοιμασίες για τις... πόρνες της Βραζιλίας ενόψει Μουντιάλ! (pics)

Πυρετώδεις προετοιμασίες για τις... πόρνες της Βραζιλίας ενόψει Μουντιάλ! (pics)

Αν νομίζετε ότι μόνο οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι προετοιμάζονται πυρετωδώς για το Μουντιάλ, είστε απλά... γελασμένοι!

Οι εκδιδόμενες γυναίκες στη Βραζιλία, ασκούν νόμιμα το επάγγελμα τους από το 2000. Κι ακριβώς επειδή είναι σχετικά πρόσφατες, θέλησαν να το κάνουν και όσο το δυνατόν πιο οργανωμένα προκειμένου να ικανοποιηθούν και από τις υπηρεσίες τους οι επισκέπτες που θα βρεθούν στη χώρα της Λατινικής Αμερικής για να παρακολουθήσουν το αθλητικό γεγονός της χρονιάς!

Μια ομάδα γυναικών που εργάζονται ως πόρνες, παρακολουθούν μαθήματα αγγλικών ώστε να είναι σε θέση να συνεννοηθούν με το... φίλαθλο κοινό.

Δασκάλα τους είναι μια εθελόντρια η οποία φροντίζει να τους μαθαίνει τα «βασικά» όπως τις ημέρες και τους μήνες (αν και πού θα τους χρειαστούν αυτά) αλλά και φυσικά, λέξεις με σεξουαλικό περιεχόμενο για να συνεννοηθούν με τους ερωτικούς παρτενέρ τους.

Μερικές από αυτές τις γυναίκες της «νύχτας» και όχι μόνο, είναι πολύ υπερήφανες γι' αυτό που κάνουν. Η πρόεδρος του σωματείου των εκδιδόμενων γυναικών Aprosmig Σίντε Βιέιρα διαθέτει πιθανόν την καλύτερα οργανωμένη «ομάδα» των εργαζομένων του σεξ στη Βραζιλία. Είναι χορηγός σε εκδηλώσεις, σε θεάματα ομορφιάς ενώ την καλούν και σε διεθνείς διασκέψεις. Τον τελευταίο καιρό είναι πολύ απασχολημένη αφού ανταποκρίνεται σε όλα τα τοπικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης που της ζητούν να μιλήσει για τη Βραζιλία και το Μουντιάλ.

Πολλές από αυτές τις γυναίκες φαίνεται να τις... κουράζουν οι «προκαταρκτικές» λέξεις και θέλουν να περνάνε στο κυρίως θέμα, ζητώντας από τους καθηγητές να τους μάθουν να λένε τις λέξεις της «δουλειάς» και να μην ασχολούνται με τις μέρες και τους μήνες.

Η πρόεδρος του σωματείου, όπως κάθε πρόεδρος που σέβεται τον εαυτό της διαθέτει το ανάλογο γραφείο με γραμματείς και υπαλλήλους. Μάλιστα επειδή εκείνη είναι συνήθως ακριβοθώρητη, πολλοί είναι εκείνοι που μπαινοβγαίνουν με σχετική άνεση στο γραφείο προκειμένου να πάρουν, κυρίως, τα απαραίτητα αξεσουάρ για τη δουλειά, δηλαδή τα προφυλακτικά.

Διαβάστε επίσης: Μουντιάλ 2014: «Υποχρέωση της Βραζιλίας η κατάκτηση του Μουντιάλ»

Μουντιάλ 2014: Επικό γκολ από Σανιά στην προπόνηση (vid)