ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Έσκασαν τα εμφυτεύματα σιλικόνης στο στήθος της! (photos)

Βρετανία: Έσκασαν τα εμφυτεύματα σιλικόνης στο στήθος της! (photos)

Ονειρευόταν για χρόνια μία προσθετική επέμβαση στήθους, προκειμένου να τονώσει την αυτοπεποίθησή της. Ξόδεψε 4.000 λίρες, μόνο και μόνο για να δει το όνειρό της να εξελίσσεται σε εφιάλτη.

Όλα πήγαιναν όπως ακριβώς τα είχε φανταστεί η 51 ετών Kim Brockhurst, καθώς το χειρουργικό νυστέρι τής χάρισε (με το αζημίωτο βέβαια) δύο επιβλητικά μπαλ(κ)όνια μεγέθους DD. Έμαθε μάλιστα να ζει μαζί τους, αλλά και να μην την εμποδίζουν στην εργασία της, καθώς έβγαζε τις τίμιες λίρες της ως γυμνάστρια.

Όλα αυτά ωστόσο μέχρι που τα εμφυτεύματα έσκασαν μέσα στο στήθος της, πλημμυρίζοντάς το με σιλικόνη!

«Δεν είχα καθόλου στήθος και χρειαζόμουν αυτή την επέμβαση. Κυρίως για την ψυχολογία μου. Παρόλα αυτά κατέληξα με τεράστια και βαριά στήθη, πολύ μεγαλύτερα από ό,τι είχα ζητήσει», τονίζει η Βρετανίδα γυμνάστρια, συμπληρώνοντας:

«Τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν το στήθος μου σιγά-σιγά άλλαξε σχήμα. Ήταν τρομακτικό. Σύντομα είχα ένα μεγάλο βαθούλωμα στο δεξί μου στήθος, ενώ το εμφύτευμα στο αριστερό εξερράγη».

Οι γιατροί επιβεβαίωσαν πως ο χειρουργός της Κιμ είχε χρησιμοποιήσει μη πιστοποιημένα εμφυτεύματα, τα οποία μπορούσαν να αφαιρεθούν από κρατικό νοσοκομείο, αλλά όχι και να αντικατασταθούν.

Η Κιμ πλέον χαίρεται ένα πιο… εύχρηστο 34D στήθος.

Διαβάστε ακόμα:

Λουιζιάνα: Ταΐζει αλιγάτορες με το στόμα! (video)

Στρίπερ διοργανώνει πάρτι αποφοίτησης! (photos)

Φιλιππίνες: Αυτό είναι το πιο περίεργο παγωτό που έχετε ακούσει!

Το πρώτο ερωτικό βοήθημα για στοματικό έρωτα! (video+photos)