ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ με τη νέα μόδα: Δωρεάν ποτά σε τουρίστριες που προσφέρουν πεολειχία

Σοκ με τη νέα μόδα: Δωρεάν ποτά σε τουρίστριες που προσφέρουν πεολειχία

Σάλο προκαλεί η νέα μόδα που ήρθε στην επιφάνεια της δημοσιότητας με ένα βίντεο το οποίο ανέβασε στο Facebook ένας Βρετανός

Όπως αναφέρεται στα διεθνή Μέσα, η νέα μόδα λέγεται «mamading» και θέλει τις νεαρές κοπέλες να μετέχουν σε πράξεις δημόσιας πεολειχίας με αντάλλαγμα δωρεάν ποτά!

Στο μάτι του κυκλώνα έχουν βρεθεί ήδη δύο μπαρ στη Μαγιόρκα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας El Mundo.

Τα βίντεο που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο εμφανίζουν τις νεαρές τουρίστριες να επιδίδονται δημόσια σε πράξεις πεολειχίας σε δεκάδες άντρες οι οποίοι στέκονται στην ουρά.

Τα μπαρ βρίσκονται στη περιοχή Magaluf, έναν ιδιαίτερα δημοφιλή προορισμό κυρίως για γερμανούς και βρετανούς τουρίστες κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Οι ισπανικές αρχές, από την πλευρά τους, επέκριναν τη συγκεκριμένη πρακτική, αλλά πρόσθεσαν πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να σταματήσουν τις σεξουαλικές πράξεις, καθώς πρόκειται για ερωτικές συνευρέσεις μεταξύ συναινούντων ενηλίκων ατόμων.

«Είναι ηθικά κατακριτέα πράξη και επιβλαβής για εκείνους που την κάνουν. Αλλά είναι κάτι που γίνεται μεταξύ ενηλίκων που είναι ελεύθεροι να κάνουν κατά το δοκούν αυτό που επιθυμούν» είπε η Ισαμπέλ Λίνας επικεφαλής του ινστιτούτου γυναικών της Μαγιόρκας μιλώντας στην El Mundo.

Τη συγκεκριμένη πράξη κατέκρινε και ο δήμαρχος Μανού Ονιέβα λέγοντας ότι «πρέπει να ληφθεί κάθε δυνατό νομικό μέτρο για να εκλείψουν αυτού του είδους οι πρακτικές».

Διαβάστε επίσης:

Σοκ προκαλεί στο διαδίκτυο βίντεο με τουρίστρια που κάνει σεξ με 20 άνδρες