ΚΟΣΜΟΣ

Φορέας του AIDS η καμαριέρα;

Φορέας του AIDS η καμαριέρα;
Σοκ έχει προκαλέσει το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “New York Post” η οποία προχωρά σε απίστευτες αποκαλύψεις για την καμαριέρα που...

Σοκ έχει προκαλέσει το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “New York Post” η οποία προχωρά σε απίστευτες αποκαλύψεις για την καμαριέρα που ισχυρίζεται ότι υπήρξε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον Στρος Καν.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της “New York Post” η 32χρονη καμαριέρα από την Δυτική Αφρική, έμενε σε διαμέρισμα στο Μπρονξ το οποίο νοικιάζεται αποκλειστικά για φορείς του AIDS και τις οικογένειές τους και ανήκει στην Κοινότητα κατά του AIDS του Χάρλεμ.

Ωστόσο όπως, αναφέρει η εφημερίδα, λόγω του ιατρικού απορρήτου δεν έχει καταφέρει να μάθει αν η καμαριέρα είναι φορέας του AIDS.

Πάντως το μεσιτικό γραφείο που έχει αναλάβει την εκμίσθωση των συγκεκριμένων διαμερισμάτων τονίζει ότι αυτά νοικιάζονται μόνο σε οικογένειες που τουλάχιστον ένα από τα μέλη της είναι φορέας της ασθένειας.


Σύμφωνα με την εφημερίδα, η 32χρονη καμαριέρα, η οποία είναι χήρα, σήμερα ζει με την 15χρονη κόρη της σε διαμέρισμα στο High Bridge.