ΚΟΣΜΟΣ

Μαζί και στο θάνατο τα δίδυμα αδέλφια

Μαζί και στο θάνατο τα δίδυμα αδέλφια
Στο πένθος έχει βυθιστεί από χθες το νησί της Κύπρου...

Στο πένθος έχει βυθιστεί από χθες το νησί της Κύπρου μετά τις φονικές εκρήξεις στη Ναυτική Βάση της Εθνικής Φρουράς στη Λεμεσό. Θρήνος και οργή και στους συγγενείς των θυμάτων, των νέων παιδιών που έπεσαν νεκρά τόσο άδικα εξαιτίας της αναλγησίας των υπευθύνων… Από τη λίστα των δώδεκα θυμάτων, είναι και δυο αδέλφια, δίδυμα, ο Μιλτιάδης και ο Χρήστος Χριστοφόρου που υπηρετούσαν τη θητεία τους στην Εθνική Φρουρά.

Η κυπριακή ιστοσελίδα Showtime-cy.com δημοσιεύει σειρά φωτογραφιών από ανέμελες στιγμές των δυο νεαρών. Όπως φαίνεται και από τα καρέ, τα δυο αδέλφια μοιράζονταν μια κοινή ζωή πάντα ο ένας δίπλα στον άλλο, όπως έγινε δυστυχώς και στο θάνατο.

Όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, τη μοιραία εκείνη ημέρα -όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ-, ο ένας από τους δίδυμους έλαβε εντολή να σπεύσει για την κατάσβεσή της. Ακολούθως και ο δεύτερος αδελφός ζήτησε από τον αξιωματικό να συνοδεύσει στον αδελφό του: «Δεν θα πάει ο αδελφός μου μόνος του εκεί...» φέρεται να είπε... και συνέχισε «Θα πάω μαζί του να τον βοηθήσω..».

Αμέσως μετά, τα δυο παιδιά τηλεφώνησαν στη μητέρα τους προκειμένου να την ενημερώσουν για την αποστολή. Ήταν η τελευταία φορά που μίλησαν μαζί της…
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, τα αδέλφια διατηρούσαν συγγενικούς δεσμούς με τον αείμνηστο ηθοποιό Σωτήρη Μουστάκα.

www.showtime-cy.gr