ΚΟΣΜΟΣ

Στρος Καν: «Αγάπη μου, πήγα με τρεις γυναίκες!»

Στρος Καν: «Αγάπη μου, πήγα με τρεις γυναίκες!»
Δεν βίασε την καμαριέρα, αλλά «πήγε»- σύμφωνα με δική...

Δεν βίασε την καμαριέρα, αλλά «πήγε»- σύμφωνα με δική του έκφραση-με τρεις γυναίκες το μοιραίο εκείνο Σαββατοκύριακο, προκειμένου να «ξεδώσει» πριν την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας για τη γαλλική προεδρία, όπως ομολόγησε στην σύζυγό του.. Ο λόγος φυσικά για τον Ντομινίκ Στρος Καν!

Τις παραπάνω πληροφορίες τις μοιράστηκε με το ευρύ κοινό με συνέντευξή του στο γαλλικό περιοδικό «Le Point», φίλος της Αν Σενκλέρ, σύζυγος του Σ. Καν. «Δεν ήταν λοιπόν μόνο μία γυναίκα για τον δρόμο. Ηταν τρεις», δήλωσε ο συνεντευξιαζόμενος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του αμερικανικού Τύπου, ο τέως επικεφαλής του ΔΝΤ κάλεσε λίγο πριν την άφιξή του στο Sofitel, την Παρασκευή 13 Μαΐου, «για ένα ποτήρι σαμπάνια» στο δωμάτιό του δύο εργαζόμενες στο ξενοδοχείο, συμπεριλαμβανομένης μιας ρεσεψιονίστ, οι οποίες όμως αρνήθηκαν.

Λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, η κάμερα ασφαλείας του ξενοδοχείου «αιχμαλώτισε» την εικόνας μιας γυναίκας να βγαίνει από το δωμάτιο έπειτα από παραμονή της εντός του δωματίου για δυο ώρες.

Γεγονός και ροζ γεγονότα που δεν φαίνεται να πτοούν την Αν Σενκλέρ. Δεν δείχνουν τουλάχιστον να την αιφνιδιάζουν μιας και όπως υποστηρίζουν οι «Sunday Times», η ίδια είχε προειδοποιηθεί από τον μέλλοντα σύζυγό της παραμονές του γάμου τους, πριν 20 χρόνια. «Μη με παντρευτείς. Είμαι αδιόρθωτος μπερμπάντης», φέρεται να της είχε πει.

Εκείνη ωστόσο έκρινε πως μπορούσε να τον αλλάξει… Εις μάτην!
«Εγώ σε προειδοποίησα», της έλεγε κάθε φορά που άλλαζε …κλίνη. Πάντως ο προσωπικός φίλος της Σενκλέρ δήλωσε κατηγορηματικά ότι ο Ντομινίκ δεν είναι ικανός να διαπράξει βιασμό. «Ο Ντομινίκ δεν έχει υπάρξει ποτέ βίαιος με τον οποιονδήποτε», δήλωσε σε φίλους. «Είναι seducteur (γόης) όχι βιαστής».

Όπως και να έχει, ο Στρος Καν αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο την 1η Αυγούστου. Έως τότε είναι υποχρεωμένος να μένει στις ΗΠΑ και να δειπνεί με τη σύζυγό του σε πανάκριβα εστιατόρια…