ΚΟΣΜΟΣ

Αναβλήθηκε ο ανασχηματισμός στην Αίγυπτο

Αναβλήθηκε ο ανασχηματισμός στην Αίγυπτο
Ανέβαλε τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης ο Αιγύπτιος πρωθυπουργός Ισάμ Σαράφ, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της νύχτα...

Ανέβαλε τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης ο Αιγύπτιος πρωθυπουργός Ισάμ Σαράφ, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της νύχτας λόγω υπερκόπωσης.

«Ο πρωθυπουργός αναπαύεται σήμερα βάσει των συστάσεων των ιατρών του έπειτα από ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη κατά τη διάρκεια της νύχτας λόγω ανησυχιών για την υγεία του οι οποίες οφείλονταν σε υπερκόπωση», μετέδωσε το πρακτορείο Mena.

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης διαβεβαίωσε ότι η κατάσταση της υγείας του πρωθυπουργού είναι σταθερή και ότι κάνει μια μικρή διακοπή για να ανακτήσει τις δυνάμεις του από την υπερκόπωση της προηγούμενης ημέρας.

Ο διορισμός της νέας κυβέρνησης, ο οποίος προβλεπόταν να γίνει χθες, είχε ήδη αναβληθεί κατά 24 ώρες ώστε να επιτραπεί στον Σαράφ να προχωρήσει σε κάποιες τελευταίες διευθετήσεις, μετέδωσε επίσης η κρατική τηλεόραση.

Περίπου 15 νέοι υπουργοί αναμενόταν να ορκιστούν, αλλά η τελετή καθυστέρησε, όταν ο πρωθυπουργός που διαπραγματευόταν όσον αφορά τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης όπως αξιώνουν οι διαδηλωτές, διακομίστηκε στο νοσοκομείο.