ΚΟΣΜΟΣ

Στα δικαστήρια ο Σόρος από την πρώην για ένα διαμέρισμα!

Στα δικαστήρια ο Σόρος από την πρώην για ένα διαμέρισμα!
Μην τάξεις στον Άγιο κερί και στο παιδί κουλούρι λέει ο φιλόσοφος λαός, ωστόσο η συγκεκριμένη παροιμία..

Μην τάξεις στον Άγιο κερί και στο παιδί κουλούρι λέει ο φιλόσοφος λαός, ωστόσο η συγκεκριμένη παροιμία πρέπει να συμπληρωθεί πλέον με τη φράση... και στην ερωμένη διαμέρισμα!

Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα στην υπόθεση του Τζορτζ Σόρος, ο οποίος είχε υποσχεθεί στην πρώην ερωμένη του, Αντριάνα Φερέιρ ένα διαμέρισμα αξίας 1.900.000 δολαρίων στην «καρδιά» της Νέας Υόρκης.

Ωστόσο, ο 80χρονος κροίσος αποφάσισε να το χαρίσει σε άλλη γυναίκα και πλέον οι δυο πλευρές θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με έγγραφα που κατέθεσε η Φερέιρ στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν, διατηρούσε πενταετή δεσμό με τον γνωστό χρηματιστή από το 2006. Μέσα σε αυτό το διάστημα, ο Σόρος της υποσχέθηκε ότι θα της παραχωρήσει το συγκεκριμένο πολυτελές διαμέρισμα το οποίο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το δικό του. Όμως προτού ολοκληρωθεί η μεταβίβαση, εκείνος αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση τους.

Στη μήνυση της η βραζιλιάνα ηθοποιός εξηγεί ότι παρά την «άκαρδη» απόρριψη του, το ειδύλλιο τους αναθερμάνθηκε και κατά την διάρκεια μιας παθιασμένης νύχτας, ο Σόρος έκανε το… λάθος και της αποκάλυψε ότι έταξε το εν λόγω διαμέρισμα σε άλλη γυναίκα.

Η 28χρονη αντέδρασε άσχημα και τα αίματα μέσα σε λίγα λεπτά…άναψαν. «Ενώ βρισκόταν ακόμη στο κρεβάτι, ο μεγιστάνας χαστούκισε τη Φερέιρ στο πρόσωπο και στην συνέχεια έσφιξε τα χέρια γύρω από το λαιμό της για την πνίξει», αναφέρει χαρακτηριστικά η δικογραφία.

Ακόμη, η νεαρή κοπέλα ισχυρίζεται ότι ο Σόρος πέταξε ένα γυάλινο λαμπατέρ πάνω της χωρίς να βρει στόχο, ωστόσο έπεσε στο πάτωμα και έσπασε σε πολλά κομμάτια τραυματίζοντας τη στο πόδι. Για το συγκεκριμένο τραύμα χρειάστηκε να υποβληθεί σε τρία ράμματα.

Από την πλευρά τους, οι δικηγόροι του ηλικιωμένου μεγαλοεπενδυτή διαψεύδουν τις κατηγορίες, απαντώντας ότι «η υπόθεση είναι εντελώς αβάσιμη» και ότι το κίνητρο της Φερέιρ είναι τα χρήματα και το διαμέρισμα του Σόρος.