ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Είμαστε εγγυητές σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας

Καμμένος: Είμαστε εγγυητές σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας

Αποκλειστικές δηλώσεις του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. στο Newsbomb.gr

Τη συμπαγή στάση που κράτησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε αυτά που υποσχεθήκανε στον ελληνικό λαό τόνισε σε αποκλειστικές δηλώσεις στο Newsbomb.gr ο κ. Πάνος Καμμένος.

«Ανατρέψαμε την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου και ήμασταν αυτοί που σταματήσαμε τη μνημονιακή πολιτική», υπογράμμισε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την ανατροπή της δικομματικής κυβέρνησης και την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Ο κ. Καμμένος επεσήμανε πως «μετά την απομάκρυνση αυτής της κυβέρνησης, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είμαστε οι εγγυητές σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Θα είμαστε οι θεματοφύλακες των εθνικών θεμάτων, θα είμαστε εγγυητές μιας πολιτικής που θα προστατεύσει τις περιουσίες των Ελλήνων από τις τράπεζες και τις εφορίες και θα παλέψουμε για την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας».

Ο ίδιος εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη δημιουργία, μετά τις εκλογές, μιας μεγάλης πατριωτικής συμμαχίας που θα δώσει τη μάχη για την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας. «Ελπίζουμε να μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός», πρόσθεσε.

Ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε για μια ακόμη φορά πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα επιδιώξουν να αποδοθούν ευθύνες σε αυτούς που οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή κατάσταση. «Μετά τις εκλογές θα επιδιώξουμε να τοποθετηθεί ένας υπουργός Δικαιοσύνης που θα κάνει ό,τι έκανε και ο Ντι Πιέτρο στην Ιταλία».

Σχετικές ειδήσεις