ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Το παρεμπόριο των Schengen Visa και ο κωδικός «Παπαχρήστος»...

Το παρεμπόριο των Schengen Visa και ο κωδικός «Παπαχρήστος»...

Σιγή ιχθύος από το Μαξίμου και τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. των συνεχών αποκαλύψεων που κάνει ο πρώην πράκτορας της ΕΥΠ, Μανώλης Χατζησάββας

ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΠ ΠΕΡΙ ΒΡΩΜΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ SCHENGEN VISA

Πριν από λίγες μέρες το Newsbomb.gr είχε δημοσιεύσει μια πολλή σοβαρή καταγγελία του κ. Μανώλη Χατζησάββα πρώην πράκτορα της ΕΥΠ, ο οποίος έχει ενημερώσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα καθώς και τους υπουργούς Πάνο Καμμένο, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και Παναγιώτη Νικολούδη για πολλά και διάφορα βρώμικα παιχνίδια μεταξύ των οποίων και για τα κυκλώματα με το παρεμπόριο καρτών visa από τα οποία θησαυρίζουν διάφοροι επιτήδειοι.

Όπως μάθαμε, μετά το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr με τίτλο: «Ο πράκτορας της ΕΥΠ και οι καταγγελίες για παρεμπόριο με τις Schengen Visa», υπήρξε τεράστια αναστάτωση στα... υπόγεια του Μαξίμου και της... Κατεχάκη (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΠ

Απάντηση καμία για την ουσία του ρεπορτάζ!!!

Γράφαμε λοιπόν ότι οι καταγγελίες του κ. Χατζησάββα είναι εξόχως σοβαρές για να μείνουν αναπάντητες και να της σκεπάσει το σκότος και το έρεβος.

Ρωτούσαμε λοιπόν:

-Ποια κυκλώματα θησαυρίζουν από τη διακίνηση προσφύγων και μεταναστών;

- Τι γνωρίζει η επίσημη ελληνική πολιτεία και οι μυστικές υπηρεσίες;

Σήμερα, επανερχόμαστε με νέες αποκαλύψεις, διότι όπως θα διαπιστώσετε από την ηλεκτρονική αλληλογραφία ο κ. Χατζησάββας έχει ενημερώσει τους πάντες και μάλιστα είχε τακτική επικοινωνία με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο.

Δείτε λοπόν την ηλεκτρονική αλληλογραφία του πρώην πράκτορα με τον κ. Καμμένο:

Για Να Μην Τους Πάει Καλά Το Νέο Έτος. by ANTI300

Όπως φαίνεται μάλιστα από τις αποκαλύψεις του κ. Χατζησάββα ο κ. Καμμένος ακολουθεί πιστά τους «συνωμοτικούς» κανόνες που επιβάλλουν οι συνθήκες ασφαλείας των μυστικών υπηρεσιών.

Κύριε Καμμένε, θα εξηγήσετε στο λαό τι είναι ο κωδικός «Παπαχρήστος» και τι ακριβώς σας μετέφερε ο πρώην πράκτορας της ΕΥΠ;

Ο συνέταιρός σας, ο κ. Τσίπρας δεν ξέρει τίποτα;

Τί περίεργα παιχνίδια είναι αυτά;

Θα εξηγήσει η κυβέρνηση στους πολίτες τί ακριβώς συμβαίνει κι αν οι καταγγελίες του κ. Χατζησάββα ευσταθούν;

Υπήρχαν και υπάρχουν λαμόγια που καταχρώνται τα χρήματα του ελληνικού λαού;

Όλα αυτά τα γνωρίζει το ελληνικό κράτος και ακόμη δεν έχει παρέμβει η Δικαιοσύνη;

Το Newsbomb.gr θα παρακολουθεί το θέμα στενά, δημοσιογραφικά, καθώς όπως μαθαίνουμε αν η κυβέρνηση δεν δώσει πειστικές απαντήσεις, ο βούρκος θα είναι ακόμα πιο βαθύς και οι αποκαλύψεις θα έρχονται στην επιφάνεια μέχρι να τους πνίξει όλους ο βόρβορος.

Η συγκεκριμένη υπόθεση, για όσους ξέρουν, έχει πολύ... ψωμί και ήδη αρκετοί έχουν χάσει τον ύπνο τους.

Ξυπνούν μουσκίδι στον ιδρώτα όπως μαθαίνουμε...

ΥΓ: Περαστικά σύντροφοι... όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε!!!

Σχετικές ειδήσεις