ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Χαλάνδρι: Κρίσιμα 24ωρα για τον γιατρό που πυροβολήθηκε από την εικαστικό, 8 ώρες το χειρουργείο του

Απόπειρα δολοφονίας Χαλάνδρι
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 68χρονος γιατρός που πυροβολήθηκε δύο φορές από την εικαστικό με την οποία είχε εξωσυζυγική σχέση
ΙΝΤΙΜΕ

Χαλάνδρι: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 68χρονος γιατρός που πυροβολήθηκε δύο φορές από την εικαστικό με την οποία είχε εξωσυζυγική σχέση

Κρίσιμα χαρακτηρίζουν οι γιατροί του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» τα επόμενα 24ωρα για τον γιατρό Γιώργο Νέο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από την 49χρονη εικαστικό έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ενδεικτικό του πόσο σοβαρά ήταν τα τραύματα του 68χρονου οφθαλμίατρου είναι το γεγονός ότι η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε διήρκησε συνολικά οχτώ ώρες, όπως μετέδωσε το MEGA με τους γιατρούς να μιλούν για κρίσιμα επόμενα δύο 24ωρα για την εξέλιξη της υγείας του.

Ο 68χρονος φέρει τραύματα στην κοιλιακή και στη θωρακική χώρα. Στην κοιλιακή χώρα έχει τραυματιστεί το λεπτό έντερο, ενώ φέρει τραύμα και στην ουροδόχο κύστη, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να τον χειρουργούν ταυτόχρονα θωρακοχειρουργοί και ουρολόγοι.

Ο γιατρός και η Αγγλίδα σύζυγός του γνώριζαν ότι κινδυνεύουν από την 49χρονη, καθώς είχαν δεχτεί επανειλημμένως στο παρελθόν ευθείες απειλές. Φαίνεται, ωστόσο, ότι κανείς δεν φανταζόταν ότι θα πραγματοποιούσε ένοπλη επίθεση. Μάλιστα, όπως είπαν πρόσωπα που γνώριζαν το ζευγάρι, δεν αποκλείεται εάν αντί για τον γιατρό βρισκόταν μαζί με το παιδί η Αγγλίδα σύζυγός του, να δεχόταν εκείνη τα πυρά. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ζευγαριού, η Αγγλίδα σύζυγος του γιατρού υπερ-αγαπάει το 13χρονο κορίτσι και το προσέχει ιδιαίτερα, κάτι που είναι γνωστό και στους κύκλους του σχολείου του παιδιού.

Η 13χρονη παρακολουθείται από ψυχολόγους, καθώς την ώρα της επίθεσης βρισκόταν στο σημείο των πυροβολισμών.

Δείτε το σημείο των πυροβολισμών στο Χαλάνδρι

Δείτε στις εικόνες το σημείο του εγκλήματος:

Η συγκλονιστική μαρτυρία γυναίκας που βρέθηκε στο σημείο της επίθεσης

Ποια είναι η γυναίκα που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώην σύντροφοι είχαν εμπλακεί σε πολύχρονη δικαστική διαμάχη, αρχικά για την πατρότητα του κοριτσιού και εν συνεχεία για την επιμέλειά του.

Μάλιστα, το φως της δημοσιότητας βλέπουν μηνύματα που αντάλλασσαν δράστις και θύμα, με την Κλοντιάνα Τσέλο - Παυλίδη να ζητάει επίμονα από τον οφθαλμίατρο, Γιώργο Νέο το παιδί:

Δείτε τις εικόνες με τα SMS:

Η δράστις υποστηρίζει πως το θύμα είχε κακοποιήσει το παιδί τους, και μάλιστα παρουσίασε και πραγματογνωμοσύνη από το νοσοκομείο «Μητέρα» την οποία είχε αναρτήσει στο προφίλ της στα social media.

Η πραγματογνωμοσύνη που ανάρτησε η δράστις για το ανήλικο τέκνο της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαλάνδρι: Οι παρακολουθήσεις της εικαστικού και οι εμμονές – Ο γιατρός δίνει μάχη στη ΜΕΘ

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Αυτός είναι ο σκληρός κακοποιός που απέδρασε από τις φυλακές Κορίνθου

Χαλάνδρι: Το παρασκήνιο της δολοφονικής επίθεσης στον οφθαλμίατρο - Του έστηνε καρτέρι για μέρες