ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Χαλάνδρι: Η δράστις κατήγγειλε το θύμα για κακοποίηση του παδιού– Τα sms και η πραγματογνωμοσύνη

Χαλάνδρι οφαθλμίατρος καταγγελία
Παρελθόν ανάμεσα στη δράστιδα και τον οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι.
InTime combined

Χαλάνδρι: Το παρελθόν δράστιδος και θύματος έρχεται στη δημοσιότητα μετά τον πυροβολισμό του οφθαλμίατρου στη μέση του δρόμου στο Χαλάνδρι, τη στιγμή που είχε παραλάβει το παιδί τους από το σχολικό.

Ανάστατη η κοινή γνώμη από ένα ακόμα περιστατικό βίας που έγινε μέσα στη μέση του δρόμου, μέρα – μεσημέρι, αυτή τη φορά στο Χαλάνδρι. Μια γυναίκα πυροβόλησε εν ψυχρώ έναν άνδρα με τους δυο να φέρονται να έχουν εξωσυζυγική σχέση στο παρελθόν, από την οποία απέκτησαν ένα 13χρονο παιδί.

Το θύμα, ο Έλληνας οφθαλμίατρος Γεώργιος Νέος, όπως φαίνεται από όσα ανέφερε εδώ και αρκετά χρόνια στα social media η δράστις, Κλοντιάνα Τσέλο – Παυλίδη, είναι σε κρίσιμη κατάσταση και δίνει μάχη για τη ζωή μετά τον πυροβολισμό. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ωστόσο, παρουσιάζουν οι καταγγελίες που είχε κάνει η δράστις εδώ και αρκετά χρόνια, εις βάρος του θύματος.

Η δράστις υποστηρίζει πως το θύμα είχε κακοποιήσει το παιδί τους, και μάλιστα παρουσίασε και πραγματογνωμοσύνη από το νοσοκομείο «Μητέρα» την οποία είχε αναρτήσει στο προφίλ της στα social media.

xalandri-pragmatomosini.jpg
Η πραγματογνωμοσύνη που ανάρτησε η δράστις για το ανήλικο τέκνο της.

Με τον ίδιο τρόπο είχε κατονομάσει και τον οφθαλμίατρο, Γεώργιο Νέο, υποστηρίζοντας μάλιστα πως κινδύνευε η ίδια από εκείνον, παρουσιάζοντας και sms που είχαν ανταλλάξει οι δυο τους με σκληρή γλώσσα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Γιατί είναι ημερομηνία «κλειδί» η 22α Νοεμβρίου

Κορονοϊός: «Κλειδώνουν» νέα μέτρα για σούπερ μάρκετ και λιανεμπόριο

Εύα Μπουντούρη: Αυτό ήταν το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε