ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ NEWSBOMB.GR

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Άγιος Παντελεήμονας: Ο 35χρονος Αιγύπτιος ήταν δράστης της ομηρίας την Πρωτοχρονιά του 2022

Άγιος Παντελεήμονας: Ο 35χρονος Αιγύπτιος ήταν δράστης της ομηρίας την Πρωτοχρονιά του 2022
Ο 35χρονος την Πρωτοχρονιά του 2022 είχε κρατήσει όμηρο την 32χρονη υπό την απειλή φιάλης υγραερίου.
Newsbomb.gr

Άγιος Παντελεήμονας: Ο 35χρονος που βίαζε και κρατούσε φυλακισμένη μια 32χρονη από τη Βουλγαρία, ήταν ο άνθρωπος που την Πρωτοχρονιά του 2022 την είχε κρατήσει όμηρο υπό την απειλή φιάλης υγραερίου. Το Newsbomb.gr είχε φέρει στο φως ντοκουμέντα από την κακοποίηση της γυναίκας από τον Αιγύπτιο δράστη.

Μια αδιανόητη περιπέτεια ομηρίας, κακοποίησης και βιασμού βίωσε μια 32χρονη από τη Βουλγαρία, από έναν 35χρονο Αιγύπτιο ο οποίος είναι γνώριμος των Αρχών. Η 32χρονη κατήγγειλε ότι όλα ξεκίνησαν στις 6 Ιανουαρίου όταν ο 35χρονος την άρπαξε και την οδήγησε στο σπίτι του. Εκεί άρχισε να την κρατάει κλειδωμένη και να τη βιάζει, ενώ εξαπέλυε απειλές σε βάρος των παιδιών της αναφέροντας ότι θα τους κάνει κακό σε περίπτωση που αντιδράσει στους βιασμούς. Το θύμα είχε προσωπική σχέση με τον Αιγύπτιο και μάλιστα η σχέση αυτή είχε «κακό παρελθόν».

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο Newsbomb.gr ότι η 32χρονη ανέφερε ότι ο φερόμενος ως δράστης είχε πράξει τις ίδιες αποτρόπαιες πράξεις και κατά το παρελθόν, όταν είχε κατηγορηθεί ξανά για αρπαγή και βιασμό σε βάρος της. Τότε η 32χρονη τον είχε καταγγείλει στις Αρχές και ο Αιγύπτιος είχε καταλήξει στη φυλακή. Όταν, ωστόσο, αποφυλακίστηκε τη στοχοποίησε εκ νέου.

Πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν ότι ο 35χρονος είναι ο δράστης της ομηρίας την Πρωτοχρονιά του 2022. Τότε, ο 35χρονος κρατούσε όμηρο την 32χρονη σε διαμέρισμα στην οδό Αλκιβιάδου, απειλώντας μάλιστα με μια φιάλη υγραερίου. Μετά την ειδική επιχείρηση που στήθηκε, ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη, ενώ στη συνέχεια είχαν έρθει στο φως συγκλονιστικά ντοκουμέντα από την κακοποίηση της γυναίκας.

Μάλιστα, σε βίντεο είχε αποτυπωθεί η βιαιότητα του 35χρονου Αιγυπτίου, ο οποίος εκτός εαυτού χτυπούσε την 32 χρονη πρώην σύντροφό του και την απειλεί ότι θα την σκοτώσει. Η αγριότητα του βίντεο είναι τέτοια που δεν μπορεί να δημοσιευθεί, ωστόσο, οι παρακάτω φωτογραφίες είναι ενδεικτικές.

Σχετικές ειδήσεις