ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Πώς ο «Αμερικανός» εξαπάτησε γυναίκες – Τους «έφαγε» 120.000 ευρώ πουλώντας… έρωτα

Θεσσαλονίκη: Πώς ο «Αμερικανός» εξαπάτησε γυναίκες – Τους «έφαγε» 120.000 ευρώ πουλώντας… έρωτα
ΕΛΑΣ

Θεσσαλονίκη: Ο 28χρονος έχει συλληφθεί από τις αρχές Μαΐου και σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απάτη, ενώ σταδιακά έρχονται στο φως λεπτομέρειες από τη δράση του.

Ένας 28χρονος Έλληνας, γεννημένος στη Νέα Υόρκη με αποτέλεσμα να έχει και το προσωνύμιο «Αμερικανός», συνελήφθη από την ΕΛΑΣ για συνεχείς απάτες σε βάρος γυναικών στη Θεσσαλονίκη. Υπολογίζεται, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τις Αρχές που έχουν δημοσιοποιήσει και τα στοιχεία του, ότι τα χρήματα που είχε αποκομίσει από τα θύματά του, υπερβαίνουν τα 120.00 ευρώ.

Η καταγγελία που οδήγησε στη σύλληψή του, έγινε από μία 35χρονη. Η καταγγέλλουσα αντιλήφθηκε πως ο 28χρονος της… πουλούσε έρωτα με σκοπό να την εξαπατήσει και να της πάρει τα χρήματα. Ο 28χρονος είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της και προσπαθούσε να την πείσει για ένα επιχειρηματικό βήμα, το οποίο φυσικά και ήταν απάτη αλλά θα έβαζε στην τσέπη του δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Εν τέλει, μετά την καταγγελία της 35χρονης και τη σύλληψη του 28χρονου «Αμερικανού», εμφανίστηκε ένα ακόμα θύμα του και προχώρησε σε αναγνώριση του εν λόγω απατεώνα.