ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Λούτσα: DNA του Τούρκου που συνελήφθη βρέθηκε στο αυτοκίνητο και το σπίτι των θυμάτων

Λούτσα: DNA του Τούρκου που συνελήφθη βρέθηκε στο αυτοκίνητο και το σπίτι των θυμάτων
Newsbomb.gr

Λούτσα: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση καθώς DNA του 32χρονου Τούρκου που συνελήφθη στο αεροδρόμιο εντοπίστηκε τόσο στο αυτοκίνητο των έξι που εκτελέστηκαν με μαφιόζικο τρόπο, όσο και στο σπίτι που χρησιμοποιούσαν ως κρησφύγετο.

Νέα δεδομένα στην υπόθεση της μαφιόζικης εκτέλεσης των έξι Τούρκων το απόγευμα της Δευτέρας στη Λούτσα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως DNA του 32χρονου Τούρκου που συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ενώ προσπαθούσε να διαφύγει εντοπίστηκε τόσο στο όχημα όσο και στο σπίτι το οποίο χρησιμοποιούσαν ως κρησφύγετο οι «Ντάλτονς» του Μπαρίς Μπογιούν που εκτελέστηκαν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εκτός από ίχνη DNA έχουν βρεθεί και αποτυπώματα στο όχημα των έξι που εκτελέστηκαν.

Οι εκτιμήσεις της αστυνομίας πλέον οδηγούνται σε δύο βασικά σενάρια. Το πρώτο είναι ότι ο συλληφθείς γνώριζε τα θύματα και κατάφερε να ξεφύγει, ενώ το δεύτερο – που θεωρείται και το επικρατέστερο – είναι να αποτέλεσε πληροφοριοδότη των εκτελεστών.

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος φέρεται να αποτέλεσε τον «Δούρειο Ίππο», έτσι ώστε οι δράστες να εντοπίσουν και να στήσουν την ενέδρα στους έξι. Ο ίδιος επιμένει να μην λέει το παραμικρό στις Αρχές και ισχυρίζεται ότι οι σφαίρες που βρέθηκαν επάνω του δεν του ανήκουν, αλλά κάποιοι του τις «φύτεψαν».

Αστυνομικός που αποτάχθηκε ο 32χρονος

Η εφημερίδα Yeni Safak στην Τουρκία, έφερε στο φως της δημοσιότητας στοιχεία για τον 32χρονο που συνελήφθη στο αεροδρόμιο λίγη ώρα μετά το μακελειό στην Αρτέμιδα. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι το όνομα του 32χρονου είναι Σουλεϊμάν Νταλγκίς και πρόκειται για αστυνομικό ο οποίος είχε αποταχθεί στην Τουρκία καθώς το όνομά του είχε εμπλακεί σε υποθέσεις διακίνησης παράνομων μεταναστών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, ο 32χρονος που συνελήφθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με 9άρια φυσίγγια και πλαστές ταυτότητες Πορτογαλίας, παραμένει «σφίγγα». Ο Τούρκος δεν έχει πει λέξη στους Έλληνες αστυνομικούς, όπως γράφουν και στην πατρίδα του.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, αναφέρεται ότι ο Νταλγκίς ήταν ένα από τα δύο πρόσωπα που στο διάστημα 4 με 11 Σεπτεμβρίου, είχε επισκεφθεί το σπίτι που διέμεναν οι έξι στη Λούτσα.

Ο 32χρονος μία ημέρα πριν τη μαφιόζικη εκτέλεση, φέρεται να διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο της ευρύτερης περιοχής.