ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Οικονόμου: «Πυκνώνουμε τις δράσεις της ΕΛ.ΑΣ. για μια ασφαλέστερη καθημερινότητα»

Οικονόμου: «Πυκνώνουμε τις δράσεις της ΕΛ.ΑΣ. για μια ασφαλέστερη καθημερινότητα»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου για τις δράσεις της ΕΛ.ΑΣ με στόχο την ασφαλή καθημερινότητα των πολιτών

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, τοποθετήθηκε για τις δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας που γίνονται καθημερινά για την πάταξη της εγκληματικότητας και την ασφάλεια των πολιτών.

Με ανάρτηση στο Twitter επεσήμανε τις επιχειρήσεις που έγιναν σε δυτική Αττική, σε δήμους και στην Αγία Παρασκευή ενώ τόνισε ότι οι δράσεις συνεχίζονται.

«Με σχέδιο ενίσχυσης και αναδιάταξης δυνάμεων, πυκνώνουμε τις δράσεις της @hellenicpolice για μια ασφαλέστερη καθημερινότητα. Χτες, με οργανωμένη επιχείρηση στη Δυτική Αττική καταφέραμε πλήγμα σε εγκληματικό κύκλωμα. Επίσης, σε Δήμους της Αττικής εντατικοποιούνται οι παρεμβάσεις πρόληψης της νεανικής παραβατικότητας.

Στην Αγία Παρασκευή, χτες, υλοποιήθηκε παρέμβαση ενώ θα συνεχιστούν αντίστοιχες στη διάρκεια του Σαββάτου και της Κυριακής. Συνεχίζουμε εντατικά απέναντι σε κάθε μορφή παραβατικότητας και ανομίας: με σχέδιο, αποφασιστικότητα, νέα τεχνολογικά μέσα.»