ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μπαράζ ληστειών το βράδυ της Παρασκευής (3/11) σε διάφορες περιοχές της Αττικής

Μπαράζ ληστειών το βράδυ της Παρασκευής (3/11) σε διάφορες περιοχές της Αττικής

Πολλές ληστείες καταγράφηκαν το περασμένο βράδυ σε διάφορες περιοχές της Αττικής 

Στον Νέο Κόσμο, στην οδό Λεφέβρ, τρεις άγνωστοι δράστες κατάφεραν να εισέλθουν σε οικία, περίπου μισή ώρα μετά τις 9 το βράδυ, όπου επιτέθηκαν στον 57χρονο ιδιοκτήτη και τον χτύπησαν με σιδερογροθιά για να τον ακινητοποιήσουν και να του αφαιρέσουν όσα χρήματα είχε. Αμέσως μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή, ενώ το θύμα που είχε τραυματιστεί ελαφρά, μετέβη με ίδια μέσα στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών.

Στο Παλαιό Φάληρο, δύο άγνωστοι δράστες, επί της οδού Τερψιχόρης, στις 10 το βράδυ, προσέγγισαν μία παρέα με πέντε 15χρονους και με την απειλή μαχαιριού, τους ακινητοποίησαν και τους αφαίρεσαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Στην Γλυφάδα, 40 λεπτά μετά τις 10 το βράδυ, στην συμβολή των οδών Γούναρη και Βουλιαγμένης, δύο άγνωστοι δράστες εισέβαλαν σε μίνι μάρκετ, όπου με την απειλή όπλου και μαχαιριού, ακινητοποίησαν την 20χρονη υπάλληλο και μία 50χρονη πελάτισσα που βρισκόταν στο κατάστημα εκείνη την στιγμή και αφαίρεσαν από το ταμείο όσα χρήματα είχε και καπνικά προϊόντα και από την πελάτισσα όσα χρήματα είχε πάνω της.

Στο Περιστέρι σήμερα στις 6 το πρωί, στην συμβολή των οδών Αθηνών και Σφακίων, ένας άγνωστος δράστης εισήλθε σε πρατήριο καυσίμων και με την απειλή μαχαιριού αποπειράθηκε να αφαιρέσει τις εισπράξεις από τον 22χρονο υπάλληλο, ο οποίος αντιστάθηκε με αποτέλεσμα ο δράστης να τον τραυματίσει ελαφρά και να τραπεί σε φυγή, δίχως να καταφέρει να αφαιρέσει κάτι.

Στον Ταύρο χθες στις 5 το απόγευμα, επί της οδού Π. Μελά, δύο 16χρονοι και ένας 14χρονος επιτέθηκαν σε έναν 19χρονο και με χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν προσωπικά του αντικείμενα. Οι ανήλικοι δράστες εντοπίστηκαν σε κοντινή απόσταση από αστυνομικούς και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε και ένα μαχαίρι.

Περιπολίες στην Αγία Παρασκευή κατά της παραβατικότητας ανηλίκων

Στο μεταξύ οι αστυνομικοί πραγματοποιούν δράσεις κατά της παραβατικότητας ανηλίκων. Στην Αγία Παρασκευή έγιναν έρευνες σε πλατεία της περιοχής και σε αθλητικό - πολιτιστικό πάρκο όπου συχνάζουν ανήλικοι. Οι αστυνομικοί έλεγξαν 37 άτομα εκ των οποίων 32 ανήλικοι και προσήχθη ένα ανήλικος στο τμήμα της περιοχής ενώ έκοψαν και πρόστιμο καθώς ένα απο τα άτομα δεν είχε άδεια για μηχανάκι. Σκοπός της δράσης να μαζέψουν στοιχεία και να χαρτογραφήσουν την κίνηση των ανηλίκων που εκνδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας.

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: «Μαχαίρωσε» στο πρόσωπο 25χρονο μετά από καυγά

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή στρατιωτικός – Νοσηλευόταν στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Hellenic Train: «Επιστρέφουν» από Δευτέρα τα δρομολόγια Λάρισα – Ραψάνη – Λάρισα