ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ NEWSBOMB.GR

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αίγινα: Ελεύθερος ο 24χρονος που πυροβόλησε με καραμπίνα σε νυχτερινό μπαρ

Αίγινα: Ελεύθερος ο 24χρονος που πυροβόλησε με καραμπίνα σε νυχτερινό μπαρ
Aegina Press

Μετά από ένα τσακωμό και απαγόρευση εισόδου στο κλαμπ, ο 24χρονος φέρεται να θόλωσε και να πήρε την καραμπίνα - Ανησυχία για την εγκληματικότητα στην Αίγινα

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αίγινα, το περιστατικό με καραμπίνα σε νυχτερινό μπαρ το βράδυ της Κυριακής 19 Νοεμβρίου 2023.

Ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός και η απομάκρυνση του θαμώνα έγινε με ασφάλεια προκειμένου να μην δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα.

Σύμφωνα με νέες αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr ο 24χρονος βρισκόταν με την παρέα του μέσα στο μαγαζί όταν άρχισαν να τσακώνονται με μια άλλη παρέα. Οι υπεύθυνοι τους απομάκρυναν και τους έβγαλαν εκτός του μπαρ.

Ο 24χρονος προσπάθησε να μπει ξανά για να πάρει όπως είπε τα πράγματά του ωστόσο δεν του το επέτρεπαν καθώς δεν βρισκόταν στην κατάλληλη κατάσταση για να μπει και πάλι μέσα. Του ζήτησαν να έρθει την επόμενη μέρα να τα παραλάβει.

Τότε ο 24χρονος θόλωσε και πήγε στο σπίτι του και πήρε την καραμπίνα. Την ώρα που τη σήκωνε φαίνεται να σημάδευσε αλλά τελικά πυροβόλησε σε εξωτερικό χώρο και ψηλά και έτσι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Οι πρώτες μαρτυρίες έγιναν στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού ωστόσο δεν είναι ακόμα ακριβείς οι πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο ο 24χρονος έφτασε σε αυτή την επικίνδυνη ενέργεια και το τι προηγήθηκε μέσα και εκτός του μπαρ.

Ο 24χρονος πέρασε αυτόφωρο με εισαγγελέα και τελικά αφέθηκε ελεύθερος καθώς δεν πήγαν μάρτυρες κατηγορίας. Οι καταθέσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες προκειμένου να καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα και να επιβληθούν οι ποινές που λέει ο νόμος.

Αυτό που είναι αρκετά ανησυχητικό στο νησί του Αργοσαρωνικού, είναι η αύξηση της εγκληματικότητας σε όλο και πιο νεαρές ηλικίες. Ήδη υπάρχει φόβος για την παραβατικότητα των ανηλίκων ωστόσο ολοένα και περισσότερα περιστατικά με άτομα νεαρής ηλικίας σημειώνονται στην Αίγινα.