ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Είχε συλληφθεί πριν 4 ημέρες ο «δράκος των Εξαρχείων» για γενετήσιες πράξεις αλλά αφέθηκε ελεύθερος!

Είχε συλληφθεί πριν 4 ημέρες ο «δράκος των Εξαρχείων» για γενετήσιες πράξεις αλλά αφέθηκε ελεύθερος!

Η ατιμωρησία και οι εξαιρετικά «χαλαρές» ποινές, είχαν ως αποτέλεσμα ο σεσημασμένος δράστης για απόπειρες βιασμού που τρομοκράτησε τα Εξάρχεια, να συνεχίσει την εγκληματική του δράση.

Ο «δράκος των Εξαρχείων»,ο οποίος τρομοκράτησε ολόκληρη την περιοχή προσπαθώντας να βιάσει κοπέλες, είχε συλληφθεί, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, πριν από 4 ημέρες!

Συγκεκριμένα, ο καταδικασμένος στο πρόσφατο παρελθόν για απόπειρα βιασμού αλλοδαπός συνελήφθη στις 17 Νοεμβρίου από αστυνομικούς του Τ.Α. Ακροπόλεως για γενετήσιες πράξεις.

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος!

Αυτός είναι ο «δράκος των Εξαρχείων» - Ταυτοποιήθηκε από την ΕΛΑΣ

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr o δράστης ταυτοποποιήθηκε από την 5η καταγγέλλουσα η οποία επικοινώνησε με τις Αρχές έπειτα από τη δημοσιοποίηση των βίντεο

Όπως έχει γίνει γνωστό ο δράστης είναι αλλοδαπός, πιθανότατα συριακής καταγωγής, μικρότερος από 30 ετών, μετρίου αναστήματος, ξανθός με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και γαλάζια μάτια, ενώ, μιλάει σπαστά αγγλικά.

Παράλληλα, ο ίδιος είχε καταδικαστεί το 2022 σε φυλάκιση για απόπειρα βιασμού, ωστόσο αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2023.

Η πρώτη επίθεση

Όπως αποκάλυψε το Νewsbomb η πρώτη επίθεση του δράκου έγινε στις 14:05 του περασμένου Σαββάτου. Το θύμα ήταν ένα κορίτσι 13 ετών, το οποίο όπως κατήγγειλε δέχθηκε επίθεση καθώς ανέβαινε τις εξωτερικές σκάλες του γυμναστηρίου. Ο άγνωστος άνδρας, την άρπαξε από την περιοχή της μέσης και προέβη σε γενετήσιες πράξεις, ενώ εκείνη άρχισε να φωνάζει με τον δράστη να τρέπεται σε φυγή.

Δύο ακόμα επιθέσεις σε λίγες ώρες

Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, δύο ακόμα γυναίκες πήγαν στην αστυνομία για να καταγγείλουν επίθεση από άγνωστο άνδρα. Το δεύτερο θύμα είναι 29 ετών και κατέθεσε ότι κάποιος με τη χρήση σωματικής βίας, την ακινητοποίησε πετώντας της στο έδαφος και προέβη σε γενετήσιες πράξεις. Περαστικοί έτρεξαν να τη βοηθήσουν, με τον άγνωστο να τρέπεται σε φυγή.

Λίγες ώρες μετά, μια γυναίκα 27 χρονών κατήγγειλε ότι ενώ ήταν πεζή στην οδό Ζ. Πηγής κάποιος προσπάθησε να την ακινητοποιήσει και να της κλείσει το στόμα, αλλά αντέδρασε, απελευθερώθηκε και ο άγνωστος άντρας έφυγε τρέχοντας.

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τρίτης, μια ακόμα γυναίκα δέχθηκε επίθεση. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, το θύμα είναι γιατρός και δέχθηκε επίθεση μέσα σε ασανσέρ πολυκατοικίας, όπου ο «δράκος» προσπάθησε να την ακινητοποιήσει. Εκείνη έβαλε τις φωνές και ένας άντρας από την πολυκατοικία έτρεξε να τη βοηθήσει, αναγκάζοντας τον δράστη να τραπεί σε φυγή.

Τα βίντεο από τις επιθέσεις

Tην ίδια ώρα, τα βίντεο από τις επιθέσεις του «δράκου των Εξαρχείων» που είδαν το φως της δημοσιότητας προκαλούν σοκ.

Πιο συγκεκριμένα στο βίντεο από την επίθεση στην 29χρονη (2ο θύμα) διακρίνεται στη δεξιά πλευρά η γυναίκα να κινείται πάνω σε πεζοδρόμιο στα Εξάρχεια και να την ακολουθεί ο επίδοξος βιαστής.

Τρομακτικό είναι και το βίντεο από την επίθεση στη γιατρό μέσα στην πολυκατοικία.

«Είχε "παγώσει" και έτρεμε»

Συγκλονιστική ήταν η μαρτυρία του άντρα, που έσπευσε να βοηθήσει τη γιατρό που δέχθηκε επίθεση μέσα στο ασανσέρ. «Ευτυχώς, ήταν κάτι που έληξε χωρίς να υπάρχει κάποιο δυστύχημα. Είχε πραγματικά “παγώσει” και έτρεμε. Η φωνή της βγήκε ίσα – ίσα, δεν κατάλαβα τι είχε πάθει», είπε αρχικά ο γιατρός.

«Φθάνοντας, άκουσα τις φωνές και τράβηξα την πόρτα απότομα. Είπα: "Θα αφήσετε το ασανσέρ ελεύθερο;”. Δεν είχα εντύπωση ότι κάτι κακό συνέβαινε. Με το που ανοίγω την πόρτα, βγαίνει “σφαίρα” αυτός. Την είδα ότι ήταν κάτωχρη από τον φόβο της, κρατούσε τα πράγματά της», προσέθεσε.

Σχετικές ειδήσεις