ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Γνώριμος των αρχών ο 37χρονος ιδιοκτήτης σκυλιών– Είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού

Θεσσαλονίκη: Γνώριμος των αρχών ο 37χρονος ιδιοκτήτης σκυλιών– Είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον 37χρονο ιδιοκτήτη σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη Ελισάβετ.

Πλούσιο ποινικό παρελθόν αλλά κατηγορία απόπειρας βιασμού έχει ο ιδιοκτήτης των τριών μεγαλόσωμων σκυλιών στη Νεοχωρούδα, του δήμου Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη, που κατασπάραξαν την 50χρονη Ελισάβετ.

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος είχε κατηγορηθεί το 2010 για απόπειρα ληστείας μοτοσικλέτας στην Αλεξανδρούπολη. Τότε είχε εντοπιστεί και συλληφθεί από τις Αρχές.

Πέντε χρόνια αργότερα, τον Οκτώβριο του 2015 είχε μπει σε είσοδο πολυκατοικίας και προχώρησε σε απρεπή πράξη μπροστά σε μία 20χρονη φοιτήτρια. Ο άνδρας κατηγορήθηκε για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Με παρόμοιες κατηγορίες βρέθηκε αντιμέτωπος την ίδια χρονιά, στην Αλεξανδρούπολη, σε βάρος άλλης γυναίκας.

Το 2016 αποπειράθηκε να βιάσει την 20χρονη φοιτήτρια. Ήταν η ίδια κοπέλα που είχε επιτεθεί τον Οκτώβριο του 2015. Η φοιτήτρια τον κατήγγειλε και η υπόθεση οδηγήθηκε στα δικαστήρια.

«Η απόπειρα βιασμού σε βάρος μου έγινε το 2016. Ήμουν φοιτήτρια στην Κομοτηνή. Πάλεψα μαζί του και στάθηκα τυχερή, γιατί βρέθηκε ένα παιδί εκείνη την ώρα στο σημείο, εκείνος τρομοκρατήθηκε και έφυγε», είπε στην τηλεόραση του MEGA η φοιτήτρια.

«Μάλιστα, ένας αστυνομικός τότε μου είχε πει ότι είχαν γίνει άλλες 6-7 επιθέσεις από εκείνον, αλλά τα κορίτσια δεν τον είχαν καταγγείλει. Έμενα στην Αλεξανδρούπολη τότε. Συνήθιζε να βγαίνει στην Κομοτηνή, γιατί εκεί είχε πολλές φοιτήτριες. Τότε είχε υποστηρίξει ότι τον είχα καλέσει σπίτι μου. Βρέθηκε, όμως, βίντεο που έδειχνε ότι με ακολουθούσε επί ώρα», κατέληξε.

Στη φυλακή ο ιδιοκτήτης των σκύλων που κατασπάραξαν την 50χρονη

Στο μεταξύ, Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκύλων που δάγκωσαν μέχρι θανάτου την 50χρονη στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.

Ο 37χρονος, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, φέρεται να υποστήριξε ότι τηρούσε όλα τα μέτρα φύλαξης, ότι τα σκυλιά δεν ήταν επιθετικά και ότι βγήκαν από τον χώρο που τα είχε από μια τρύπα που έκαναν στην περίφραξη, δίχως εκείνος να το αντιληφθεί.