ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Αυτά είναι τα σκυλιά που δάγκωσαν δεκάδες φορές την 50χρονη και τη σκότωσαν

Θεσσαλονίκη: Αυτά είναι τα σκυλιά που δάγκωσαν δεκάδες φορές την 50χρονη και τη σκότωσαν

Τα τρία μανιασμένα τσοπανόσκυλα δάγκωσαν πάνω από 50 φορές την άτυχη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης από τον τραγικό θάνατο της 50χρονης που κατασπάραξαν τρία τσοπανόσκυλα μέσα στην αυλή του σπιτιού της.

Αυτά είναι τα σκυλιά που δάγκωσαν μέχρι θανάτου την 50χρονη

Παράληλα, σήμερα Τρίτη (12/12), θα τελεστεί η κηδεία της άτυχης γυναίκας και μητέρας δύο παιδιών την οποία θα αποχαιρετήσουν φίλοι και συγγενείς.

Πώς σημειώθηκε η τραγωδία

Το μεσημέρι της Κυριακής η Ελισάβετ βρισκόταν στον κήπο του σπιτιού της και φρόντιζε τα φυτά όταν ξαφνικά τρία μανιασμένα τσοπανόσκυλα εισέβαλαν και την κατασπάραξαν με δεκάδες δαγκωματιές σε όλο της το κορμί.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή μιλάει για δεκάδες δαγκωματιές σε όλο το κορμί της γυναίκας και πολλαπλά βίαια χτυπήματα. Μόνο στο ένα της χέρι έφερε πάνω από δέκα δαγκωματιές.

Κάτοικοι της Νεοχωρούδας καταγγέλλουν πως τα 3 σκυλιά είχαν δημιουργήσει προβλήματα και στο παρελθόν.

Ο 37χρονος ιδιοκτήτης των 3 σκύλων το πρωί της Δευτέρας πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα, ο οποίος άλλαξε την κατηγορία από ανθρωποκτονία από αμέλεια σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο στον ιδιοκτήτη των σκυλιών. Τα σκυλιά τα έχει πάρει η Κτηνιατρική Υπηρεσία.