ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Από αυτό το σημείο βγήκαν τα σκυλιά και κατασπάραξαν την 50χρονη-Κωφάλαλος ο ιδιοκτήτης

Θεσσαλονίκη: Από αυτό το σημείο βγήκαν τα σκυλιά και κατασπάραξαν την 50χρονη-Κωφάλαλος ο ιδιοκτήτης
Newsbomb.gr

Το Newsbomb.gr δείχνει φωτογραφίες από το σπίτι που έφτασαν τα σκυλιά και κατασπάραξαν την 50χρονη γυναίκα μέχρι θανάτου στη Θεσσαλονίκη. Στον εισαγγελέα σήμερα ο κωφάλαλος ιδιοκτήτης.

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης από τον ακαριαίο θάνατο της 50χρονης γυναίκας την οποία κατασπάραξαν τρεις σκύλοι, που ξέφυγαν από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη τους.

Ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκύλων, οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παράβαση του νόμου περί ζώων, ενώ του επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη χθες, γύρω στις 2 μετά το μεσημέρι, στην αυλή του σπιτιού της 50χρονης, όπου η γυναίκα πραγματοποιούσε εργασίες κηπουρικής. Τα τρία μεγαλόσωμα σκυλιά φαίνεται πως βγήκαν από γειτονική οικία και διανύοντας απόσταση πενήντα μέτρων πέρασαν την ανοιχτή αυλόπορτα του σπιτιού της άτυχης γυναίκας και της επιτέθηκαν δαγκώνοντάς την μέχρι θανάτου.

Το Newsbomb.gr δείχνει φωτογραφίες από το σημείο που έσκαψαν τα σκυλιά και έφτασαν στο σπίτι της άτυχης γυναίκας αλλά και το σπίτι του ιδιοκτήτη με τα σκυλιά.

Εικόνες από το σπίτι της 50χρονης γυναίκας:

«Έχουν φύγει πολλές φορές και κυνήγησαν πολλές φορές κόσμο - Κωφάλαλος ο ιδιοκτήτης»

Φίλη της αποκάλυψε πώς κατάφεραν τα σκυλιά να φτάσουν στο σπίτι της γυναίκας: «Τα σκυλιά λένε ότι είναι δεσποζόμενα, άγρια κατά ομολογία εδώ των κατοίκων. Ήταν πάνω σε μία στάνη και τα έφερε αυτός εδώ γιατί το σπίτι είναι μόνο του και έμπαιναν μετανάστες και το έκλεβαν, τα είχαν για να προφυλάσσουν το οικόπεδο και το σπίτι και έτσι ξέφυγαν».

Ο πρώην σύζυγός της, μιλώντας στην ΕΡΤ δήλωσε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τα συγκεκριμένα σκυλιά ξέφευγαν από τον ιδιοκτήτη και κυνηγούσαν κόσμο: «Ξέφυγαν σκυλιά από τον γείτονα, τρία τεράστια, άγρια. Κλάδευε μέσα η πρώην σύζυγος, είμαστε χωρισμένοι, έξω ήταν ο κηπουρός κωφάλαλος είναι ο άνθρωπος. Μπήκαν μέσα, τη φάγανε. Ήρθαν τρία ασθενοφόρα, έκαναν ΚΑΡΠΑ αλλά δεν την έσωσαν. Τα σκυλιά είναι από σπίτι. Έχουν φύγει πολλές φορές και κυνήγησαν πολλές φορές κόσμο, δεν είναι η πρώτη φορά».