ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: «Είχε μια μεγάλη δαγκωματιά στο λαιμό» -Μαρτυρία για την 50χρονη που σκότωσαν τα σκυλιά

Θεσσαλονίκη: «Είχε μια μεγάλη δαγκωματιά στο λαιμό» -Μαρτυρία για την 50χρονη που σκότωσαν τα σκυλιά

Θεσσαλονίκη: «Πρώτη φορά είδα τέτοια εικόνα στη ζωή μου» - Σοκάρουν οι περιγραφές του κωφάλαλου κηπουρού που εντόπισε το κατακρεουργημένο από τα σκυλιά σώμα της 50χρονης

Ανατριαχιάζει η περιγραφή του κωφάλαλου κηπουρού που βρήκε κάτω από θάμνους την 50χρονη που είχαν κατασπαράξει λίγο νωρίτερα τρία σκυλιά, στην αυλή του σπιτίου της στη Νεοχωρούδα.

Όπως δήλωσε στο STAR, βρισκόταν μερικά μέτρα μακριά από το σημείο της τραγωδίας αλλά δεν είχε αντιληφθεί τι ακριβώς συμβαίνει: «Όταν έκοβα τα χόρτα άκουσα κάτι πολύ λίγο. Σύνεχισα να κόβω, πέρασε ο γείτονας από το άλλο σπίτι, πέρασε ένα αυτοκόνητο και φώναζε. Του λέω δεν κατάλαβα τι είπες; ''Φώναζε έλα, έλα, έλα''»

Έπειτα όπως είπε, κατάλαβε πώς κάτι δεν πηγαίνει καλά: «Κάτι κατάλαβα και κατέβηκα. Έβλεπα στους θάμνους από κάτω, ήταν το σώμα της... Άκουσα μπαμ, τρόμαξαν τα σκυλιά και έφυγαν. Πήρα το πριόνι το κράταγα για να μην επιτεθούν και σε μένα».

Η εικόνα που αντίκρισε, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, ήταν σοκαριστική: «Έτρεξα να τη βοηθήσω, ήταν κομμάτια, τα ρούχα της ήταν σκισμένα και την είχαν δαγκώσει παντού. Είχε μια μεγάλη δαγκωματιά στο λαιμό και αίματα στο πρόσωπο. Πρώτη φορά είδα τέτοια εικόνα στη ζωή μου».

Στη συνέχεια βγήκαν τα παιδιά της 50χρονης από το σπίτι: «Αρχισαν να φωνάζουν, δεν μπορώ να σου περιγράψω...»

«Συγγνώμη σε όλο τον κόσμο που δεν άκουσα. Θα κατέβαινα και θα έμπαινα με το αλυσοπρίονο», κατέληξε συγκινημένος.

Το τελευταίο «αντίο» στην 50χρονη που κατασπάραξαν τα σκυλιά

Το τελευταίο «αντίο» είπαν συγγενείς και φίλοι στην 50χρονη Ελισάβετ. Σφιχταγκαλιασμένοι, οι δικοί της άνθρωποι φώναξαν «αθάνατη» και «δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ», τη στιγμή που το φέρετρο με την σορό της άτυχης γυναίκας έφτασε στην εκκλησία.

Η άτυχη γυναίκα, η οποία ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην ευρύτερη περιοχή και γνωστή για την εθελοντική της δράση, υπέκυψε στα τραύματα της σχεδόν ακαριαία.