ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Σοκ από το πόρισμα του ιατροδικαστή για την 50χρονη που κατασπάραξαν σκυλιά

Θεσσαλονίκη: Σοκ από το πόρισμα του ιατροδικαστή για την 50χρονη που κατασπάραξαν σκυλιά

Σήμερα φίλοι και συγγενείς θα πουν στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης το τελευταίο αντίο στην άτυχη Ελισάβετ.

Μαρτυρικός ήταν ο θάνατος της 50χρονης μητέρας δύο παιδιών, η οποία δέχτηκε άγρια επίθεση από τρία τσοπανόσκυλα μέσα στον κήπο του σπιτιού της.

Το μεσημέρι της Κυριακής η Ελισάβετ βρισκόταν στον κήπο του σπιτιού της και φρόντιζε τα φυτά όταν τρία μανιασμένα τσοπανόσκυλα εισέβαλαν και την κατασπάραξαν με δεκάδες δαγκωματιές σε όλο της το κορμί.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή μιλάει για δεκάδες δαγκωματιές σε όλο το κορμί της γυναίκας και πολλαπλά βίαια χτυπήματα. Μόνο στο ένα της χέρι έφερε πάνω από δέκα δαγκωματιές.

Κάτοικοι της Νεοχωρούδας καταγγέλλουν πως τα 3 σκυλιά είχαν δημιουργήσει προβλήματα και στο παρελθόν.

Ο 37χρονος ιδιοκτήτης των 3 σκύλων το πρωί της Δευτέρας πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα, ο οποίος άλλαξε την κατηγορία από ανθρωποκτονία από αμέλεια σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Σήμερα φίλοι και συγγενείς θα πουν στη Νεοχωρούδα το τελευταίο αντίο στην άτυχη Ελισάβετ, ενώ ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων ζήτησε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο στον ιδιοκτήτη των σκυλιών. Τα σκυλιά τα έχει πάρει η Κτηνιατρική Υπηρεσία.