ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γκάζι: Αυτός είναι ο «πιστολέρο» που αναζητείται από τις Αρχές, σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ

Γκάζι: Αυτός είναι ο «πιστολέρο» που αναζητείται από τις Αρχές, σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ

Σεσημασμένος και επικίνδυνος είναι ο 37χρονος Αλβανός κακοποιός που αναζητούν οι Αρχές, για τους πυροβολισμούς στο Γκάζι.

Ο 37χρονος Nardi Izmet Idrizi, σεσημασμένος κι αυτός όπως κι ο συνεργός του που συνελήφθη νωρίτερα, είναι ο Αλβανός κακοποιός που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τους τρεις Κρητικούς στο Γκάζι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος εμπλέκεται σε υποθέσεις ληστειών, ενώ μάλιστα είχε απελαθεί δύο φορές από τη χώρα μας. Ωστόσο, έβρισκε τον τρόπο να επανέλθει.

Συγκεκριμένα είναι ο βασικός εμπλεκόμενος σε ληστεία στον Αυλώνα της Αλβανίας.

Το δημοσίευμα στον αλβανικό Τύπο:

Νωρίτερα, η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε τον έναν μαφιόζο, που εμπλέκεται στο αιματηρό περιστατικό στο Γκάζι. Πρόκειται για τον συνοδηγό, ο οποίος τα ρίχνει όλα στον οδηγό που αναζητείται.

«Δεν περίμενα ότι ο άλλος θα πυροβολήσει, εγώ ένα χαστούκι έριξα», είπε στους αστυνομικούς ο Αλβανός μαφιόζος, ο οποίος συνελήφθη για το αιματηρό περιστατικό στο Γκάζι. Πρόκειται για τον συνοδηγό του τζιπ, κι όχι για τον άλλον δράστη που πυροβόλησε κι αναζητείται ακόμη από τις Αρχές.

«Ηταν ένας καβγάς του δρόμου. Εγώ έριξα ένα χαστούκι. Δεν περίμενα ότι ο άλλος θα πυροβολήσει», ανέφερε, ενώ ερωτώμενος για ποιον λόγο έφυγε από το σημείο και φυγάδευσε και τον Αλβανό που πυροβόλησε, φέρεται να απάντησε ότι «φοβήθηκε».

«Φοβήθηκα πολύ μετά από αυτό που έγινε», ανέφερε. Επίσης, σημειώνει ότι δεν γνωρίζει που βρίσκεται ο καταζητούμενος.

Πρόκειται για έναν αλβανό μαφιόζο, 33 ετών, γνωστό στις Αρχές, ενώ δεν είναι ο δράστης που πυροβόλησε, αλλά ο συνοδηγός του τζιπ. Ήταν αυτός που ενεπλάκη πρώτος στον καβγά, και χαστούκισε τους Κρητικούς.

Ο ίδιος μάλισταν είναι σεσημασμένος, καθώς έχει απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών. Συγκεκριμένα είχε συλληφθεί 4 φορές για τα παραπάνω αδικήματα, ωστόσο κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Το τζιπ εντοπίστηκε στην περιοχή των Βριλησσίων και εξετάζεται για αποτυπώματα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Γνώριμοι των Αρχών οι δράστες

Γνώριμοι των Αρχών είναι οι δράστες των πυροβολισμών σε βάρος των τριών Κρητικών στο Γκάζι. Σε νέο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται το τζιπ με το οποίο διέφυγαν οι δράστες, ενώ σημειώνεται ότι ήταν νοικιασμένο.

Σχετικές ειδήσεις