ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γκάζι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το αιματηρό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς

Γκάζι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το αιματηρό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών έξω από γνωστό κλαμπ στο Γκάζι.

Το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι που σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (23/12), με τρεις νεαρούς Κρητικούς να τραυματίζονται από τις σφαίρες ενός 37χρονου από την Αλβανία.

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ο τηλεοπτικός σταθμός ΟPEN παρουσίασε το υλικό από κάμερες ασφαλείας όπου έχει καταγραφεί η στιγμή των πυροβολισμών.

Μάλιστα αφού ο 37χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε τους Κρητικούς, ο 33χρονος συνεργός του οποίος έχει συλληφθεί βγάζει την πινακίδα του αυτοκινήτου που επέβαιναν, επιβιβάστηκαν στο όχημα και έπειτα τράπηκαν σε φυγή.

«Νιώθω τυχερός που είμαι ζωντανός»

Ο ένας εκ των τραυματιών από τους πυροβολισμούς στο Γκάζι, επέστρεψε στο Ηράκλειο, , καθώς έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου νοσηλευόταν μετά το αιματηρό περιστατικό.

Στα πρώτα του λόγια μετά το περιστατικό, ο 28χρονος Γιάννης τόνισε ότι «νιώθω τυχερός που κατέληξα ζωντανός και δεν έπαθα ζημιά. Είναι η χειρότερη περιπέτεια της ζωής μου και θα συνεχίσει εφόσον ο αδερφός μου είναι μέσα στο νοσοκομείο και μέχρι να ξεχαστεί, θα περάσουν χρόνια.

Όλοι έχουμε το μυαλό μας στον Δημήτρη. Οι γιατροί μας είπαν ότι είναι εκτός κινδύνου αλλά η νοσηλεία του θα πάρει πολύ καιρό. Για να ξυπνήσει, το μίνιμουμ σύμφωνα με τους γιατρούς είναι δέκα μέρες, γιατί βρίσκεται σε καταστολή. Η αγάπη που έχουμε εισπράξει είναι τεράστια, απίστευτη. Μας έχουν συγκινήσει», μιλώντας στο ΚΡΗΤΗ TV.

Σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 34χρονος με καταγωγή από τα Μάλια στη Μονάδα ΜΕΘ του «Γεννηματάς».

Υπενθυμίζεται, ότι ο 34χρονος Δημήτρης υπεβλήθη σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία οι γιατροί του αφαίρεσαν την σφαίρα από το κεφάλι.

Άφαντος ο δράστης των πυροβολισμών

Το ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας για την σύλληψη του 37χρονου πιστολέρο είναι σε εξέλιξη με τις Αρχές να εκτιμούν ότι δεν έχει καταφέρει να διαφύγει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αλβανία και πιθανότατα κρύβεται στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που μετέδωσε το Mega, ο συγκεκριμένος δράστης φέρεται να έχει έναν συγγενή που έχει ένα καφέ στον Κεραμεικό καθώς και μία εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Έτσι πιθανότατα να «δένει» η υπόθεση αναφορικά με το πολυτελές τζιπ που είχαν νοικιάσει ο δράστες.

Σχετικές ειδήσεις