ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Η μακάβρια ιστορία από το σκοτεινό παρελθόν του συντρόφου της Γεωργίας

STAR
Star Tv

Το 2009 ο φερόμενος συζυγοκτόνος είχε γίνει ξανά πρώτο θέμα στα δελτία Ειδήσεων

Μία ανατριχιαστική ιστορία φρίκης από το παρελθόν του κατηγορούμενου συζυγοκτόνου της Θεσσαλονίκης αποκάλυψε το Star

Ο άνθρωπος που κατηγορείται πως μαζί με φίλο του σχεδίασε και εκτέλεσε την άγρια δολοφονία , παίζοντας όλο το προηγούμενο διάστημα θέατρο μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, το 2009 είχε γίνει ξανά πρώτο θέμα στα δελτία Ειδήσεων.

Ο 25χρονος τότε μαζί με τη νεότερη σύζυγό του είχαν προσφύγει στη δικαιοσύνη καταγγέλλοντας ότι άγνωστοι απήγαγαν το νεογέννητο παιδί τους. Το βρέφος, σύμφωνα με τους γιατρούς της παιδιατρικής του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, ωστόσο, έσβησε λίγο μετά τη γέννησή του από «ανεπάρκεια πολλαπλών οργάνων» όπως είπε στην εκπομπή ο έμπειρος ιατροδικαστής που είχε χειριστεί την υπόθεση, Δημήτρης Ψαρούλης.

Οι γονείς ουδέποτε πίστεψαν αυτή την εκδοχή υποστηρίζοντας πως άγνωστοι άλλαξαν το παιδί τους στο μαιευτήριο και τους παρουσίασαν άλλο προκειμένου το δικό τους να δοθεί για υιοθεσία. Ξεκινούν έναν δικαστικό και αστυνομικό αγώνα προκειμένου να αποδείξουν τη βασιμότητα των ισχυρισμών τους.

Η απίστευτη υπόθεση που κάθε άλλο παρά τιμά τη λειτουργία ενός συντεταγμένου και σοβαρού κράτους εξελίχθηκε σε θρίλερ: Οι έρευνες είχαν πολλά κενά και έτσι οι εισαγγελικές αρχές διέταξαν την εκταφή του βρέφους ώστε να γίνει έλεγχος DNA.

«Πήγα με δυο βοηθούς μου στο νεκροταφείο της Θέρμης, μέσα στον τάφο βρέθηκαν μόνο γάζες, βαμβάκι και σεντόνια, όλα καθαρά» αποκάλυψε στην εκπομπή ο κ. Ψαρούλης. Κάποιος ή κάποιοι είχαν αφαιρέσει το σώμα του νεκρού βρέφους...

Και όμως ακόμα και μετά από αυτήν την εξέλιξη, με τους γονείς τότε να επιμένουν στην εκδοχή ότι το παιδί τους δόθηκε για υιοθεσία, τίποτα δεν έγινε αφού οι έρευνες δεν κατέληξαν πουθενά με αποτέλεσμα η υπόθεση να μπει στο αρχείο!