ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

«Πήρε την κόρη μου στο λαιμό της» - Τι λέει η μητέρα που αποκάλυψε το κύκλωμα μαστροπείας

«Πήρε την κόρη μου στο λαιμό της» - Τι λέει η μητέρα που αποκάλυψε το κύκλωμα μαστροπείας

«Στη μέση είναι πάρα πολλά κορίτσια, εγώ προσωπικά ξέρω επτά», είπε η μητέρα που κατήγγειλε το κύκλωμα μαστροπείας

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛΑΣ για το κύκλωμα μαστροπείας που εκμεταλλευόταν ανήλικες στην Αττική. Η μητέρα του θύματος μαστροπείας, που έκανε την πρώτη καταγγελία στις Αρχές, βοήθησε στο να ξετυλιχθεί το κουβάρι της υπόθεσης.

«Στη μέση είναι πάρα πολλά κορίτσια, εγώ προσωπικά ξέρω επτά. Είναι όλα ανήλικα. Το βουνό ξεκινάει από τη Μ… . Η Λ… που μπήκε μέσα έχει πάρει στο λαιμό τη Δ… , τη 17χρονη. Και η Δ… πήρε στο λαιμό της τη δικιά μου κόρη, 15 χρόνων. Γνωρίστηκαν, κάνανε παρέα. Εμένα αυτό το κορίτσι δεν μου άρεσε ποτέ. Της είχα απαγορεύσει να κάνει παρέα, αλλά δε την άφησε στην ησυχία της», ανέφερε στο MEGA η μητέρα της ανήλικης.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το MEGA, η 18χρονη σήμερα κοπέλα, στην οποία αναφέρεται η μητέρα της 15χρονης, υποστηρίζει ότι η συλληφθείσα «Λορέλα» δεν είχε ηγετικό ρόλο στο κύκλωμα και βάζει στο κάδρο την 25χρονη «Έλενα».

Οι αστυνομικοί πάντως μέχρι τώρα έχουν συλλάβει τρία πρόσωπα για το κύκλωμα μαστροπείας ενώ στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί περιλαμβάνονται ακόμη έξι άτομα.

Το κύκλωμα μαστροπείας

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής η 30χρονη φέρεται να είχε φιλική σχέση με τη 15χρονη από τις αρχές του 2022, ενώ παράλληλα είναι και η μαστροπός της 15χρονης. Ο 33χρονος συλληφθέντας φέρεται να ήταν ο φωτογράφος της σπείρας, ο οποίος φωτογράφιζε τόσο την 15χρονη αλλά και μία φίλη της 17 ετών.

Επιπλέον, ο 33χρονος ανέβαζε στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες προκειμένου να κλείσει ραντεβού στα κορίτσια. Μάλιστα, φέρεται να έκλεισε στις ανήλικες 10 ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας.

Ο 55χρονος άνδρας που συνελήφθη, κατηγορείται ότι το διάστημα μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου του 2023 μέσα στο σπίτι του στον Κορυδαλλό είχε συνευρεθεί ερωτικά με δύο ανήλικες έναντι αμοιβής.

Σημειώνεται ότι από την έρευνα της Αστυνομίας στα σπίτια των συλληφθέντων έχει εντοπιστεί πλήθος ψηφιακών πειστηρίων.

Τα αδικήματα που τους αποδίδονται

Σημειώνεται ότι τα εντάλματα που έχει εκδώσει η Αστυνομία αφορούν 6 άτομα, τα τρία εκ των οποίων έχουν συλληφθεί με τα υπόλοιπα να αναζητούνται.

Κατά περίπτωση τους αποδίδονται τα αδικήματα: μαστροπεία, μαστροπεία με ανήλικη, μαστροπεία με ανήλικη κάτω των 15 ετών, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και πορνογραφία.

Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κουβάρι αυτής της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν έκανε καταγγελία η μητέρα ενός εκ των ανηλίκων που φέρεται να είναι θύμα σε αυτή την υπόθεση.