ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αγία Βαρβάρα: Απίστευτη ατάκα της πεθεράς - «Θα τον σκότωνε ο εγγονός μου σε λίγα χρόνια»

Αγία Βαρβάρα: Απίστευτη ατάκα της πεθεράς - «Θα τον σκότωνε ο εγγονός μου σε λίγα χρόνια»

Μια απίστευτη ατάκα είπε στην κατάθεσή της η πεθερά του δολοφονημένου γιατρού στην Αγία Βαρβάρα

Μια πολύ διαφορετική εκδοχή για όσα συνέβησαν στην Αγία Βαρβάρα δίνει η προφυλακισμένη πεθερά του δολοφονημένου γιατρού.

Σύμφωνα με το MEGA, στην κατάθεσή της η ηλικιωμένη ανέφερε πως ο 57χρονος γιατρός ήταν «Χίτλερ» και αν δεν τον σκότωσε ο σύζυγός της θα το έκανε ο εγγονός της!

«Παππού σε παρακαλώ βοήθησέ μας, γιατί θα τον σκοτώσω εγώ» φέρεται να είπε ο ανήλικος στον παππού του, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση της ηλικιωμένης, η οποία έχει προφυλακιστεί με την κατηγορία της συνέργειας στη δολοφονία καθώς φώναζε «ρίξτου, ρίξτου» στον σύζυγό της.

Προσφεύγει στο δικαστικό συμβούλιο η πεθερά - Ζητάει να αφεθεί ελεύθερη!

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία τους το ηλικιωμένο ζευγάρι από την Αγία Βαρβάρα για το φόνο του γαμπρού τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νewsbomb.gr οι συνήγοροι των κατηγορουμένων θα προσφύγουν στο Δικαστικό συμβούλιο για την προφυλάκιση της ηλικιωμένης γυναίκας καθώς όπως δηλώνουν δεν είχε καμία εμπλοκή στο έγκλημα και το μόνο που υπάρχει σε βάρος της είναι η μαρτυρία της κόρης της η οποία την ώρα που ο σύζυγος της διαπληκτιζόταν με τον πατέρα της, φέρεται να άκουσε τη μητέρα της να λέει «Ριξτου, Ριξτου».

Η κατηγορουμένη ισχυρίζεται πως ποτέ δεν ανέφερε κάτι τέτοιο και υποστήριξε στην απολογία της πως «Ήμουν στην κουζίνα και έφτιαχνα τα ψώνια, μόλις είχα γυρίσει από το σούπερ μάρκετ. Δεν άκουσα τίποτα το μόνο που αντιλήφθηκα ήταν οι πυροβολισμοί και βγήκα να δω τι συμβαίνει. Δεν είπα ποτέ ριξτου...».

Ο σύζυγος της και δράστης του εγκλήματος εμφανίστηκε μετανιωμένος και ζήτησε συγνώμη από τα εγγόνια του που τους στέρησε τον πατέρα. Στην πολύωρη απολογία του η οποία κράτησε περισσότερο από 4 ώρες υποστήριξε πως: «Την ημέρα εκείνη έπινα καφέ στο μπαλκόνι του σπιτιού, στο ισόγειο. Ο γαμπρός μου έμπαινε στο σπίτι και τσακωθήκαμε φραστικά. Μου είπε θα σε αφανίσω, σε έχω λιώσει, είσαι πεθαμένος. Ο καυγάς μας συνεχίστηκε . Θόλωσα και πήγα πήρα την καραμπίνα από το ντουλάπι και τον πυροβόλησα τρεις φορές. Η καραμπίνα είναι δίκαννη. Έριξα δύο και στη συνέχεια ξαναγέμισα και έριξα άλλη μια...».

Υποστήριξε πως όλα έγιναν εν βρασμώ ενώ αρνήθηκε πως είχε προσχεδιάσει το έγκλημα και πως είχε φέρει την καραμπίνα από το χωριό γι' αυτό τον σκοπό: «Την καραμπίνα δεν την έφερα γι' αυτό το λόγο, δεν είχα προσχεδιασμένο τίποτα, μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι, πάντα έφερνα την καραμπίνα από το χωριό για να μη μου την κλέψουν...»

Ξεκίνησε την απολογία του περιγράφοντας τη σχέση που είχε με τον γαμπρό του από το 2008 και την ημέρα που ξεκίνησαν να ζουν όλοι μαζί στην ίδια οικογενειακή πολυκατοικία: «Το 2008 ξεκίνησε η συνύπαρξή μας στην ίδια πολυκατοικία με τον γαμπρό. Στο ισόγειο εμείς στον πρώτο ο γαμπρός με την κόρη μας. Ο γαμπρός είχε εκρήξεις θυμού απέναντι μας από την αρχή και ήταν βίαιος και αυταρχικός προς τα παιδιά. Μου έλεγε τα παιδιά είναι δικά μου, θα τα κάνω ότι θέλω, εγώ τα πληρώνω, εγώ τα ταΐζω. Ποτέ δεν τα πηγαίναμε καλά...».

Ενώ υποστήριξε πως το θύμα είχε περίεργη συμπεριφορά απέναντι στα παιδιά του και πως εκείνα τον φοβόντουσαν. Μάλιστα ο πεθερός είχε φτάσει μέχρι την Εισαγγελία Ανηλίκων αναφέροντας αυτές τις συμπεριφορές χωρίς όμως να προκύψει κάτι από τη δικαιοσύνη.

Το ζευγάρι δεν έπεισε με τους ισχυρισμούς και οδηγήθηκε στη φυλακή.