ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κύκλωμα μαστροπών: Ξεσπά ο πατέρας του 36χρονου που πάσχει από νανισμό

Κύκλωμα μαστροπών: Ξεσπά ο πατέρας του 36χρονου που πάσχει από νανισμό

Ο 36χρονος που πάσχει από νανισμό είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές ως ο «μικρόσωμος άνδρας με τη μεγάλη καρδιά» - Τι λέει ο πατέρας του για το κύκλωμα μαστροπών 

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, μεταξύ των κατηγορουμένων είναι και ένας 36χρονος που πάσχει από νανισμό. Ο ρόλος του στο κύκλωμα ήταν να μεταφέρει έπειτα από συνεννόηση με άλλον κατηγορούμενο του κυκλώματος, τις ανήλικες σε πάρτι έξω από την Αθήνα, προκειμένου να κάνουν ραντεβού με πελάτες έναντι χρηματικής αμοιβής.

Ο 36χρονος που πάσχει από νανισμό είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές ως ο «μικρόσωμος άνδρας με τη μεγάλη καρδιά».

Τι λέει ο πατέρας του νάνου για το κύκλωμα μαστροπών

Πάντως, ο πατέρας του 36χρονου ξέσπασε, μιλώντας στον Alpha. Μάλιστα, υποστήριξε ότι ο γιος του είναι θύμα του κυκλώματος των μαστροπών. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, το παιδί του είναι ένα άτομο με 70% αναπηρία.

«Έχει συλληφθεί χωρίς να φταίει, ούτε έχει κάνει τίποτα, ούτε έχει πάρει τίποτα. Ούτε ναρκωτικά έχει ούτε τίποτα», αναφέρει χαρακτηριστικά στον Alpha ο πατέρας του 36χρονου που πάσχει από νανισμό, δηλώνοντας σίγουρος για την αθωότητά του: «Το παιδί είναι με 70% αναπηρία. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό εδώ πέρα».

Ο 36χρονος που πάσχει από νανισμό στο παρελθόν είχε μιλήσει για τη ζωή του και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε. «Οι πρώτες μου σκέψεις ήταν γιατί με κοροϊδεύουν. Έβλεπα τόση κακία. Με κορόιδευαν και με έλεγαν νάνο», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star.