ΤΟ NEWSBOMB.GR ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ - ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κύκλωμα μαστροπών: «Αν πας μετά τα 13 σου, δεν σου κάνουν τίποτα για να γλιτώνουν οι πολιτικοί»!

Κύκλωμα μαστροπών: «Αν πας μετά τα 13 σου, δεν σου κάνουν τίποτα για να γλιτώνουν οι πολιτικοί»!

Ανήλικα κορίτσια τα οποία θα έπρεπε να επενδύουν στη μόρφωση, το μέλλον τους και να απολαμβάνουν τα εφηβικά τους χρόνια, καταλήγουν να εκδίδονται έναντι αμοιβής σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής με τα κυκλώματα να τις μετατρέπουν σε υποχείρια χορηγώντας τους ναρκωτικές ουσίες, όπως κοκαΐνη, για να μην αντιδρούν στις ορέξεις αρρωστημένων μυαλών.

Στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια τα κυκλώματα αυτά θυμίζουν λερναία ύδρα με τους ειδικούς να βλέπουν μια από τις αιτίες στα πρότυπα που έχουν δημιουργηθεί στη κοινωνία.

Πράγμα το οποίο ενισχύει αρνητικά και η τραπ μουσική η οποία παρουσιάζει ως ιδανική ζωή το να είσαι χρήστης ουσιών, να πλουτίζεις από παράνομες πράξεις ενώ αποκαλούν τις γυναίκες... πόρνες οι οποίες απολαμβάνουν οφέλη όταν εκδίδονται!

Μόνο τους τελευταίους 3 μήνες στην Αθήνα, έχουν εξαρθρωθεί δύο κυκλώματα μαστροπείας με θύματα ανήλικα κορίτσια.

Όπως προκύπτει από τις τελευταίες υποθέσεις οι "εγκέφαλοι" είναι κυρίως αλλοδαπές γυναίκες που κινούνται με άνεση στη νύχτα της Αθήνας και πριν ξεκινήσουν τη δράση τους έχουν ήδη δημιουργήσει μια "ατζέντα πελατών".

Προσεγγίζουν κυρίως ανήλικες ομοεθνείς τους, τις οποίες και πείθουν ότι θέλουν να αναπτύξουν μια φιλική σχέση μαζί τους , γίνονται χειριστικές και τους παρουσιάζουν μια ζωή μέσα στη χλιδή.

Συνήθως τα θύματα όπως προκύπτει από τις έρευνες της αστυνομίας είναι κορίτσια που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα στα σπίτια τους ή παιδιά που μεγαλώνουν σε ιδρύματα και ορισμένα από αυτά εκτιμούν ότι θα βοηθήσουν τις οικογένειες τους αν ενδώσουν στη πίεση και τη χειραγώγηση των κυκλωμάτων. Αυτό τις έχουν κάνει να πιστεύουν τα μέλη.

Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και οι "πελάτες" αναλαμβάνουν ρόλο στρατολόγησης και χειραγώγησης.

Όπως αποκαλύπτει το newsbomb.gr άνδρας ο οποίος έχει συλληφθεί για το κύκλωμα με "εγκέφαλο" τη "Μαρία" και είναι γνώριμος ηθοποιών και τραγουδιστών με εμφανίσεις ακόμα και στην τηλεόραση, σύμφωνα με καταγγελία μητέρας θύματος, είχε στείλει σε ανήλικη το παρακάτω μήνυμα με το οποίο παραδέχεται τις πράξεις του και προσπαθεί να πείσει το κορίτσι ότι αυτό που συμβαίνει δεν είναι παράνομο:

"Ποιά είναι βρε κοπελιά 14 ετών; Η Ν που κάνει β... και είναι 15 και έχει...με τη μισή Αθήνα ή η Β που είναι 16 ή η Φ που και αυτή κάνει ραντεβού; Και θα τις ρωτήσουν ήθελες και πήγες μαζί του ή σε πίεσε και σε εκβίασε κτλ και τι θα πει; Ότι πήγε μαζί μου επειδή ήθελε. Πλέον μετά τα 13 αν πας οικειοθελώς δεν σου κάνουν τίποτα. Άλλαξαν το νόμο για να γλιτώσουν κάτι λαμόγια πολιτικοί που πήγαν με πιτσιρίκες... "

Με αυτό τον τρόπο όπως καταγγέλλει η μητέρα επιχείρησε να χειραγωγήσει την ανήλικη.Το μήνυμα το οποίο προκαλεί αηδία και οργή αποκαλύπτει το πόσο αδίστακτα κινούνται για να πετύχουν το σκοπό τους.

Άλλη μητέρα καταγγέλλει στο newsbomb.gr ότι δέχθηκε μέχρι και ξυλοδαρμό από μέλη κυκλώματος όταν πήγε να βοηθήσει και να σώσει το κορίτσι της από τα νύχια τους. Όπως υποστηρίζει υπάρχει κι άλλη ενήλικη που χειραγωγεί ανήλικες μαθήτριες και τις ωθεί στην πορνεία και όπως μάλιστα αναφέρει γνωρίζει και τη "Λορελα" αλλά και τη "Μαρία".

Σχετικές ειδήσεις