ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ Η ΕΛ.ΑΣ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ηλιούπολη: Συνεχίζεται το θρίλερ - Η καραμπίνα, ο ακάλυπτος και η παθολογική αγάπη του 36χρονου

Ηλιούπολη: Συνεχίζεται το θρίλερ - Η καραμπίνα, ο ακάλυπτος και η παθολογική αγάπη του 36χρονου

«Κλειδώνουν» τα στοιχεία την υπόθεση - Τι έχει η ΕΛ.ΑΣ. στο μικροσκόπιο

Τα κίνητρα για τη διαφαινόμενη δολοφονία της 60χρονης από τον 36χρονο γιο της στην Ηλιούπολη αναζητούν οι Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 36χρονο νεκρό πάνω στο κρεβάτι του, έχοντας τραύμα στο μάγουλο από καραμπίνα. Το δε όπλο εντοπίστηκε σε άλλο δωμάτιο.

Πάνω σε μια καρέκλα βρέθηκε η μητέρα του νεαρού άνδρα, με αίματα στους τοίχους καθώς η γυναίκα βλήθηκε από κοντινή απόσταση με καραμπίνα.

Ωστόσο, τα ερωτηματικά ξεκινούν από αυτό το σημείο και έπειτα. Και αυτό γιατί ο 36χρονος ήταν νεκρός σε πολύ πρότερη ώρα από την μητέρα του, κάτι που σημαίνει πως ο νεαρός πρώτα σκότωσε την μητέρα του και αυτοκτόνησε, κάτι που θεωρεί ως πιθανότερο σενάριο το Ανθρωποκτονιών.

Και αυτό γιατί η καραμπίνα έχει και αποτυπώματα που «δένουν» τον 36χρονο αυτόχειρα με τη δολοφονία.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προσανατολίζονται στο ενδεχόμενο πως ο 36χρονος δολοφόνησε την μητέρα του την Κυριακή και εκείνος έβαλε τέλος στη ζωή του το πρωί της περασμένης Τρίτης.

Και αυτό γιατί, οι γείτονες δεν είχαν δει την 60χρονη από τη συγκεκριμένη ημέρα, ενώ το δεύτερο στοιχείο είναι η δυσοσμία, κάτι που δείχνει το έγκλημα είχε τελεστεί πέραν των 48 ωρών.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται και τα δυο κινητά που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα, ώστε να εντοπιστεί αν υπήρχε παρουσία τρίτου προσώπου εντός του μοιραίου διαμερίσματος, κάτι το οποίο μέχρι στιγμής συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

Η θεία του 36χρονου στο Newsbomb.gr - «Αποκλείεται να το έκανε ο ανιψιός μου»

Μπορεί οι Αρχές να προσανατολίζονται στο ενδεχόμενο της δολοφονίας και στη συνέχεια της αυτοκτονίας του 36χρονου, φερόμενου μητροκτόνου, στην Ηλιούπολη ωστόσο η θεία του δίνει άλλη διάσταση.

Μιλώντας στο Newsbomb.gr η θεία του 36χρονου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, τονίζοντας πως ο νεαρός άνδρας δεν είχε κανένα θέμα με την μητέρα του.

«Δεν ισχύει πως βρήκαν τη μητέρα του δεμένη σε μια καρέκλα. Την υπεραγαπούσε, ήταν το καλύτερο παιδί. Ήταν πρώτος στο κέφι, δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα», ανέφερε η μητέρα του φερόμενου ως δράστη στο Newsbomb.gr.

«Το σπίτι ήταν ανάκατο και υπήρχα αίματα τον προθάλαμο. Στο δεύτερο υπόγειο υπάρχει ακάλυπτος. Μπορεί εύκολα να μπει κάποιος. Η πόρτα της κουζίνας ήταν ανοιχτή. Φυσικά είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας», πρόσθεσε.

Η θεία του 36χρονου συνέχισε λέγοντας πως η καραμπίνα που βρέθηκε άνηκε στον πατέρα του νεαρού άνδρα, ο οποίος έχει «φύγει» από τη ζωή.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Παράλληλα, από την ιατροδικαστική εξέταση στις δύο σορούς προκύπτει ότι οι δύο θάνατοι έχουν χρονική διαφορά έως και 48 ωρών, ενώ η γυναίκα βρέθηκε με μία σφαίρα στο κεφάλι, καθισμένη σε πολυθρόνα στο σαλόνι και σύμφωνα με την αστυνομία, της λείπει το μισό κρανίο.

Ο 36χρονος ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι δεν πέθανε στον ίδιο χρόνο αλλά αρκετά μεταγενέστερα, κάτι που «προδίδουν» τα ίχνη αίματος στο πάτωμα αλλά και τους τοίχους του σπιτιο, καθώς και το σημείο όπου βρέθηκε η καραμπίνα αλλά και το δωμάτιο στο οποίο τελικά έπεσε νεκρός.

Οι αστυνομικοί περιμένουν τα αποτελέσματα της εξέτασης του όπλου για να λάβουν απαντήσεις σε δύο βασικά ερωτήματα:

  • αν εντοπίζονται ίχνη πυρίτιδας στα χέρια του 36χρονου γιου
  • αν στο όπλο υπήρχαν και άλλα αποτυπώματα

Σχετικές ειδήσεις