ΕΛΛΑΔΑ

Ηλιούπολη: Ο θάνατος της μητέρας τρεις ημέρες ως 12 ώρες νωρίτερα από του γιου

Ηλιούπολη: Ο θάνατος της μητέρας τρεις ημέρες ως 12 ώρες νωρίτερα από του γιου
Χάρης Γκίκας/Newsbomb.gr

Η γυναίκα φέρεται να πέθανε από τρεις ημέρες έως 12 ώρες πριν τον γιο της, ο οποίος εντοπίστηκε από τις Αρχές σε νεκρική ακαμψία μέσα στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης

Συνεχίζεται το θρίλερ με τους θανάτους της μητέρας και του γιου της στο σπίτι τους στην Ηλιούπολη, με όλες τις ενδείξεις να συνηγορούν ότι πρόκειται για δολοφονία της 63χρονης από τον 36χρονο και αυτοκτονία.

Όπως προκύπτει από τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος της μητέρας προηγήθηκε από εκείνον του γιου, με αστυνομικές πηγές να αναφέρουν ότι η γυναίκα πέθανε από τρεις μέρες έως 12 ώρες πριν τον γιο της, ο οποίος να θυμίσουμε ότι εντοπίστηκε σε νεκρική ακαμψία.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στην πολυθρόνα της, ντυμένη, φέροντας τραύμα στο κεφάλι, ενώ ο γιος της βρέθηκε στο κρεβάτι της μητέρας του, χωρίς τα ρούχα του.

Σχετικά με την πίσω πόρτα του σπιτιού η οποία βρέθηκε ανοιχτή, δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης, επομένως δεν προκύπτει στοιχείο που να «δείχνει» ληστεία, όπως και το γεγονός ότι στο σπίτι βρέθηκαν χρήματα.

Την ίδια ώρα, η καραμπίνα, που εξετάζεται ως το πιθανό όπλο του εγκλήματος, φέρεται να βρέθηκε σε διαφορετικό σημείο του σπιτιού, από εκεί που εντοπίστηκαν τόσο η μητέρα όσο και ο γιος, με τις Αρχές να δίνουν την εξήγηση ότι ο γιος, αφού τραυματίστηκε στο μάγουλο, πιθανά έκανε κάποια βήματα ή σκόνταψε και βρέθηκε έτσι στο κρεβάτι, όπου και ξεψύχησε.

Μαρτυρίες που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιων αναφέρουν ότι οι εντάσεις μεταξύ της 63χρονης και του 36χρονου ήταν αρκετά συχνές και ακούγονταν φωνές από το σπίτι, αφού είχαν έντονους καυγάδες.

Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν στο Newsbomb.gr ότι άκουσαν ήχους που έμοιαζαν με πυροβολισμούς, όμως δεν μπορούσαν να είναι σίγουροι περί τίνος επρόκειτο, αφού πολύ συχνά ακούνε παρόμοιους ήχους, βεγγαλικών.

Οι σοροί της γυναίκας και του γιου της εντοπίστηκαν την Τετάρτη το βράδυ, όταν μία γειτόνισσα κάλεσε την Αστυνομία αναφέροντας μία πολύ έντονη δυσοσμία από το διαμέρισμα, ενώ κάλεσε και κλειδαρά για να μπορέσει να ανοίξει το σπίτι. Δεν μπορούσε όμως κανένας να διανοηθεί την φρίκη που θα αποκαλυπτόταν.

Οι αστυνομικοί αντίκρισαν την γυναικά νεκρή από σφαίρα στο κεφάλι και τον γιο της χωρίς ρούχα, νεκρό επάνω σε ένα κρεβάτι. Τα ίχνη αίματος που εντοπίστηκαν έκαναν τις Αρχές να οδηγηθούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για δολοφονία και αυτοκτονία, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της εξέτασης της καραμπίνας για να επιβεβαιώσουν όσα υποστηρίζει το Ανθρωποκτονιών.

Σχετικές ειδήσεις