ΕΛΛΑΔΑ

Ηλιούπολη: Σκότωσε τη μητέρα του και αυτοκτόνησε - Τα ίχνη αίματος ενοχοποιούν τον 36χρονο

Ηλιούπολη: Σκότωσε τη μητέρα του και αυτοκτόνησε - Τα ίχνη αίματος ενοχοποιούν τον 36χρονο
Χάρης Γκίκας/Newsbomb.gr

Αναμένονται τα αποτελέσματα της εξέτασης της καραμπίνας με τις Αρχές να μαζεύουν στοιχεία από μαρτυρίες για την εξιχνίαση της υπόθεσης της Ηλιούπολης 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ του θανάτου μίας μητέρας και του γιου της στην Ηλιούπολη, που εντοπίστηκαν νεκροί μέσα σε διαμέρισμα την Τετάρτη το βράδυ.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, από την έρευνα των Αρχών όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μία οικογενειακή τραγωδία καθώς ο 36χρονος φέρεται να είναι εκείνος που αφαίρεσε τη ζωή της μητέρας του με όπλο και στη συνέχεια το έστρεψε στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε. Έπειτα, η καραμπίνα του έπεσε από τα χέρια και ο ίδιος έκανε μερικά βήματα και βρέθηκε στο δωμάτιο, όπου τελικά, εντοπίστηκε νεκρός.

Μαρτυρίες εξάλλου κάνουν λόγο για συχνούς καυγάδες και αρκετά έντονους μεταξύ της 63χρονης και του γιου της, με την αστυνομία να επικεντρώνεται στο ενδεχόμενο του εγκλήματος.

«Ακούσαμε ήχους σαν πυροβολισμούς»

Την ίδια ώρα, κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως δεν είχαν δει την μητέρα και τον γιο της από την περασμένη Πέμπτη, ενώ μιλούν για εκκωβαντικούς θορύβους την Παρασκευή από το σπίτι της γυναίκας, που έμοιαζαν με πυροβολισμούς.

Κάτοικοι που μίλησαν στην κάμερα του Newsbomb.gr από την γύρω περιοχή κάνουν επίσης λόγο για ήχους που έμοιαζαν με πυροβολισμούς, ωστόσο, όπως λένε χαρακτηριστικά δεν μπορούσαν να είναι σίγουροι περί τίνος πρόκειται, καθώς πολύ συχνά ακούγονται παρόμοιοι ήχοι, από βεγγαλικά.

«Μόνο την γιαγιά ήξερα (σ.σ. την μητέρα της 63χρονης). Ακούσαμε μπαμ, αλλά ακούμε συνέχεια, δεν ξέραμε, μπορεί να ήταν και πυροτεχνήματα», δήλωσε μία γυναίκα που μένει στην περιοχή.

Άλλος μάρτυρας που μίλησε στην κάμερα του Newsbomb.gr ανέφερε: «Ήταν ένας κύριος 35 με 40 χρονών. Τον είδαμε επάνω στην ταράτσα της διπλανής πολυκατοικίας. Ήταν με ένα σακίδιο και έκανε βόλτες στην ταράτσα. Ο γαμπρός μου άκουσε κάποιους περίεργους ήχους τους οποίους πέρασε για πυροτεχνήματα. Τον άνθρωπο αυτό τον είδαμε την Πέμπτη το μεσημέρι και τους ήχους που έμοιαζαν με πυροβολισμούς τους ακούσαμε την Πέμπτη το βράδυ».

Πώς αποκαλύφθηκε η τραγωδία

Η φρίκη αποκαλύφθηκε όταν μία γειτόνισσα, το βράδυ της Τετάρτης 10 Απριλίου κάλεσε την αστυνομία για μία πολύ δυσάρεστη οσμή που προερχόταν από το σπίτι, ενώ ειδοποιήθηκε και κλειδαράς για να ανοίξουν το διαμέρισμα. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα είδαν το αποτρόπαιο θέαμα. Την γυναίκα, νεκρή, καθισμένη σε καρέκλα και τον γιο της, ο οποίος ήταν σε ένα κρεβάτι μέσα στο υπνοδωμάτιο, ξαπλωμένος, ενώ σε άλλο δωμάτιο βρέθηκε η καραμπίνα, που πιθανολογείται ότι είναι το όπλο του εγκλήματος.

Οι Αρχές βρήκαν την πίσω πόρτα του σπιτιού ανοιχτή και το σπίτι ανάστατο, χωρίς ίχνος παραβίασης ωστόσο ή απώλειες από αντικείμενα μέσα από το διαμέρισμα.

Να σημειωθεί πως ο πατέρας της οικογένειας είχε βάλει τέλος στη ζωή του πριν από κάποια χρόνια, ενώ στο ισόγειο έμενε η μητέρα της 63χρονης, που δεν είναι σε θέση να καταθέσει. Η γυναίκα, σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν αγαπητή στην γειτονιά, καθώς είχε ένα ψιλικατζίδικο, μαζί με τον σύζυγό της ο οποίος δεν ζει πλέον.

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, γνώριζα μόνο την γιαγιά», λέει άλλη κάτοικος της περιοχής.

Πλέον απαντήσεις αναμένονται ίσως μόνο από την εξέταση της καραμπίνας αλλά και από τις μαρτυρίες που έχει στη διάθεσή του το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. που έχει αναλάβει την έρευνα για την υπόθεση.

Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας/Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις