ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πρέβεζα: Περιπετειώδης καταδίωξη με τραυματισμό αστυνομικού

Πρέβεζα: Περιπετειώδης καταδίωξη με τραυματισμό αστυνομικού

Περιπετειώδης ήταν τελικά η επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή του Λούρου Πρέβεζας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός όταν χτυπήθηκε από όχημα που δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών το οποίο στην συνέχεια εξετράπη της πορείας του μετά από καταδίωξη που ακολούθησε και επέβαιναν εκτός από τον δράστη επτά αλλοδαποί.

Ο δράστης συνελήφθη, το βράδυ της Πέμπτης στο Λούρο Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πρέβεζας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 25χρονος υπήκοος Πακιστάν, μέλος εγκληματικής ομάδας, η οποία δραστηριοποιείται στη διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών.

Αναλυτικότερα, στο 20ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ιωαννίνων ( στο ύψος του Λούρου), οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 25χρονος, προκειμένου να το ελέγξουν, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα, τραυματίζοντας ελαφρά έναν αστυνομικό στο πόδι.

Ακολούθησε καταδίωξη και λίγο αργότερα, ο δράστης εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, διαπιστώθηκε ότι στο εσωτερικό του βρίσκονταν συνολικά επτά αλλοδαποί, εκ των οποίων τρεις υπήκοοι Συρίας και τέσσερις υπήκοοι Μπαγκλαντές.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι ως άνω αλλοδαποί, επιβιβάστηκαν στο εν λόγω όχημα στην περιοχή της Άρτας, με σκοπό να μεταφερθούν στην Πρέβεζα, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πρέβεζας, για την ανακάλυψη και σύλληψη πιθανών συνεργών του διακινητή.

Πηγή: pamepreveza.gr

Διαβάστε επίσης:

Αιτωλοακαρνανία: Δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο μέσα σε λίγη ώρα

Νεκρός σε τροχαίο πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής

Κρήτη: Σκύλος - σαΐνι μαζεύει χάδια και... χρήματα (vid)

Κινδύνεψε να πνιγεί 70χρονος που έπεσε στη θάλασσα

Θήβα: Συνελήφθη οδηγός που παρέσυρε 7χρονο και τον εγκατέλειψε