Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σοκ: Τον ανατίναξαν εν κινήσει στην Αττική Οδό (vid-pics)

Newsbomb

Παγιδευμένο με εκρηκτικό μηχανισμό «χελώνα» ήταν το αυτοκίνητο που εξερράγη νωρίς σήμερα το πρωί Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου, στην Αττική Οδό, κοντά στο Ελ. Βενιζέλος,με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο ο 35χρονος οδηγός του.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός, ήταν «πορτιέρης» σε νυχτερινό κέντρο και- όπως όλα δείχουν- πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

ekrhxh2

Η 26χρονη γυναίκα που ήταν συνεπιβάτις στο αυτοκίνητο, επίσης αλβανικής καταγωγής, έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο και βρίσκεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση λόγω εγκαυμάτων από την έκρηξη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο μηχανισμός που εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο, ονομάζεται «χελώνα» και προσαρμόζεται στα μεταλλικά σημεία του αυτοκινήτου. Όπως φαίνεται, ο μηχανισμός εξερράγη λίγη ώρα αφότου το αυτοκίνητο τέθηκε σε κίνηση.

ekrhxh3

Στο σημείο έχει προκληθεί κρατήρας, ενώ υπάρχουν αντικείμενα στο οδόστρωμα και η Τροχαία εξέτρεψε την κίνηση.

ekrhxh6

Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ άμεσα έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ). Τα ευρήματα θα μεταφερθούν προς εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Στο σημείο παρέμειναν για ώρα δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Τροχαίας.

attiki