ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μεθυσμένος οδηγός δάγκωσε αστυνομικό στον Πύργο

Μεθυσμένος οδηγός δάγκωσε αστυνομικό στον Πύργο

Ένα απλός έλεγχος της τροχαίας εξελίχθηκε διαφορετικά από τους άλλους, όταν ο άνδρας που σταμάτησαν οι αστυνομικοί, δάγκωσε έναν από αυτούς.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου (06/06) στον Πύργο, όταν άνδρες της αστυνομίας και της τροχαίας κατά τη διάρκεια αλκοτέστ ρουτίνας που πραγματοποιούσαν σε οδηγούς, σταμάτησαν και το αυτοκίνητο ενός 58χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ilialive.gr, ο οδηγός δεν χρειαζόταν καν να προχωρήσει στο αλκοτέστ για να αποδειχθεί ότι ήταν μεθυσμένος, τα αποτελέσματα του οποίου δικαίωσαν την πρώτη του εικόνα.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον 58χρονο να κάνει και δεύτερο αλκοτέστ προκειμένου να σιγουρέψουν την μέτρηση, εκείνος όμως αρνήθηκε με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τον συλλάβουν και να τον προσαγάγουν στο Τμήμα Τροχαίας Πύργου.

Εκεί όμως ο οδηγός φέρεται να αντέδρασε έντονα, βρίζοντας τους αστυνομικούς ενώ προσπάθησε να κλοτσήσει κι έναν από αυτούς.

Εκείνος τον απέφυγε, ενώ ο δεύτερος αστυνομικός προσπάθησε να συγκρατήσει τον οδηγό, που γύρισε και τον δάγκωσε, στο αριστερό χέρι, στο ύψος του αγκώνα.

Ο δράστης, που χθες το πρωί οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, θα δικαστεί αύριο Δευτέρα (08/06) για την επίθεσή του.

Σχετικές ειδήσεις