ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέα φωτογραφία του συζυγοκτόνου που απήγαγε το παιδί τους (pic)

Νέα φωτογραφία του συζυγοκτόνου που απήγαγε το παιδί τους (pic)

Στο φως της δημοσιότητας δίνει η Αστυνομία, έπειτα από διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκιδικής, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφία του 34χρονου συζυγοκτόνου, ο οποίος φέρεται να κατακρεούργησε την εν διαστάσει σύζυγό του, μπροστά στα μάτια του μεγαλύτερου παιδιού τους και στη συνέχεια άρπαξε τον μικρότερο γιο τους, ηλικίας 4 ετών.

Πρόκειται για τον LESI James του Frrok και της Pashe, υπηκόου Αλβανίας, γεννηθέντος 22-02-1982, κάτοικος Ορμύλιας Χαλκιδικής.

Δείτε τη φωτογραφία στη gallery του Newsbomb.gr που έφερε στο φως η ΕΛ.ΑΣ. και τη φωτογραφία με τον 4χρονο από το Χαμόγελο του Παιδιού

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, πραγματοποιείται προκειμένου να καταστεί δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψή του.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με την αστυνομία, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23710-21610, 23710-21621, 23710-21642, 23710-21668 του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ανθρωποκυνηγητό από την Αστυνομία

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν τον 34χρονο άνδρα και το 4χρονο παιδί ωστόσο μέχρι στιγμής οι έρευνες παραμένουν άκαρπες. Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί έχουν μοιράσει φωτογραφίες του στα σύνορα καθώς φοβούνται ότι θα προσπαθήσει να περάσει με τον ανήλικο γιο του στην Αλβανία.

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας

Η υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο ήρθε στο φως της δημοσιότητας το απόγευμα της Τετάρτης (06/01/2016) όταν ο φερόμενος δράστης πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του, στην Ορμύλια Χαλκιδικής, και αφού δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα, καταφέροντάς της έξι μαχαιριές, στη συνέχεια άρπαξε τον 4χρονο γιος του και εξαφανίστηκε. Μάλιστα, μάρτυρας της άγριας δολοφονίας έμελλε να γίνει ο μεγαλύτερος γιο τους, ηλικίας έξι ετών.

Οι αστυνομικοί οι οποίοι έχουν αναλάβει την υπόθεση εκτιμούν πως η ζήλια οδήγησε τον δράστη στην άγρια δολοφονία, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 34χρονος είχε απασχολεί στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

«Να αφήσει το παιδί και να παραδοθεί» καλεί ο αδερφός του συζυγοκτόνου

«Να παραδοθεί. Το παιδί να το αφήσει σπίτι και να πάει να παραδοθεί» καλεί τον 34χρονο συζυγοκτόνο ο αδελφός από την Αλβανία.

Ο Lesi James καταζητείται από τις αρχές για την άγρια δολοφονία της συζύγου του άλλα και για την αρπάγη του μικρού τους γιου παραμένει ασύλληπτος με τις αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Όπως αναφέρει ο αδελφός του σε τηλεοπτική εκπομπή το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε προβλήματα με την πρώην γυναίκα του όμως όπως λέει χαρακτηριστικά «δεν ήταν άνθρωπος που θα έκανε μια τέτοια πράξη».

Υπενθυμίζεται, ότι χθες, Πέμπτη (07/01/2016) το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Amber Alert για το αγοράκι που άρπαξε ο πατέρας του και αναφέρει ότι το παιδί ονομάζεται Φοίβος έχει ύψος 1 μέτρο, ζυγίζει 15 κιλά, έχει λευκή επιδερμίδα, καστανά σκούρα μάτια και μαύρα μαλλιά.

Παράλληλα, έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφία του 35χρονου πατέρα.

Όπως σημειώνει το Χαμόγελο του Παιδιού, είναι επιτακτική η ανάγκη για τον άμεσο εντοπισμού του παιδιού, καθώς «λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών αρπαγής καθώς και της δολοφονίας της μητέρας του από τον πατέρα, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι βρίσκεται σε κίνδυνο».

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό όλο το εικοσιτετράωρο στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 ή με την Αστυνομία.

Σχετικές ειδήσεις