ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θρίλερ με την άγρια δολοφονία της 4χρονης από τη θεία της – «Γιατί σκότωσα την ανιψιά μου»

Θρίλερ με την άγρια δολοφονία της 4χρονης από τη θεία της – «Γιατί σκότωσα την ανιψιά μου»

Ανείπωτη τραγωδία που δεν τη χωρά ανθρώπινος νους εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (13/04/2016) στα Μέγαρα. Θύμα ένα 4χρονο κοριτσάκι το οποίο στραγγαλίστηκε από την ίδια του τη θεία.

Νέα στοιχεία για την υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο με την άγρια δολοφονία της 4χρονης από την ίδια της τη θεία έρχονται στο φως όσο περνούν οι ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 45χρονη γυναίκα φέρεται να ομολόγησε στις Αρχές ότι σκότωσε την ανιψιά της, καθώς φοβήθηκε ότι θα έπαιρνε την επιμέλεια του μικρού παιδιού η αδερφή της. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η θεία του κοριτσιού επικαλέστηκε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Όπως έγινε γνωστό, οι γονείς της άτυχης 4χρονης, οι οποίοι είναι χρήστες ναρκωτικών, είχαν αφήσει αρχικά τη φροντίδα της μικρής στην 75χρονη γιαγιά της. Ωστόσο, η ηλικιωμένη, λόγω προβλημάτων υγείας το έδωσε προς υιοθεσία στην αδερφή της μητέρας του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα οι βιολογικοί της γονείς απειλούσαν ότι θα πάρουν πίσω το παιδί από την 45χρονη θεία του, γεγονός που όπως όλα δείχνουν την οδήγησε στην άγρια δολοφονία.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα συνέβησαν λίγο μετά στις 13:30 το μεσημέρι της Τετάρτης όταν το άτυχο κοριτσάκι εντοπίστηκε νεκρό μέσα στο σπίτι όπου διέμενε. Λίγα μέτρα πιο πέρα και μέσα σε λίμνη αίματος βρέθηκε και η θεία του παιδιού, η οποία αμέσως μετά την άγρια δολοφονία επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της, κόβοντας τις φλέβες των χεριών και των ποδιών της. Αμέσως, μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Δείτε εδώ όλο το χρονικό της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σχετικές ειδήσεις