ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σοκ στα Μέγαρα – Θεία σκότωσε την 4χρονη ανιψιά της

Σοκ στα Μέγαρα – Θεία σκότωσε την 4χρονη ανιψιά της

Σοκ στο πανελλήνιο προκαλεί η οικογενειακή τραγωδία με θύμα ένα 4χρονο κοριτσάκι που εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (13/04/2016) στα Μέγαρα.

Ήταν λίγο μετά τις 13:00 όταν, σύμφωνα με τις Αρχές, η 4χρονη βρέθηκε στραγγαλισμένη στο σπίτι όπου διέμενε με τη γιαγιά της, στην οδό Αγίου Στεφάνου. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι δίπλα στο άψυχο κορμί του μικρού κοριτσιού εντοπίστηκε με κομμένες φλέβες και τραύματα στο λαιμό η 45χρονη θεία του, η οποία και νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία, πίσω από τη δολοφονία του μικρού παιδιού φέρεται να βρίσκεται η ίδια η θεία του, η οποία βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι για να... προσέχει την 4χρονη. Αφού η 45χρονη, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, στραγγάλισε την ανιψιά της, στη συνέχεια αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της, κόβοντας τις φλέβες της. Οι γονείς της άτυχης μικρής, οι οποίοι σύμφωνα με τις Αρχές είναι χρήστες ναρκωτικών, απουσιάζαν την ώρα της τραγωδίας από το διαμέρισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η θεία της αδικοχαμένης 4χρονης φέρεται να ομολόγησε πως σκότωσε την ανιψιά της και έχει επικαλεστεί ψυχολογικά προβλήματα.

Όπως έγινε γνωστό το τετράχρονο κοριτσάκι το είχαν παρατήσει οι βιολογικοί του γονείς να μεγαλώσει με την θεία του και την γιαγιά του και τις τελευταίες μέρες, η 45χρονη δεχόταν πιέσεις από την αδερφή της να της δώσει πίσω το παιδί.

Περισσότερο φως στην υπόθεση που έχει «παγώσει» το πανελλήνιο αναμένεται να ρίξουν τα στοιχεία που θα προκύψουν από την προανάκριση.

Σχετικές ειδήσεις