ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέα στοιχεία για το μυστηριώδη θάνατο της Αγραφιώτου – Ερευνάται εμπλοκή του «δράκου» του Αμαρουσίου

Νέα στοιχεία για το μυστηριώδη θάνατο της Αγραφιώτου – Ερευνάται εμπλοκή του «δράκου» του Αμαρουσίου

Την άκρη του νήματος γύρω από το πρωτοφανές θρίλερ της εξαφάνισης της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου, αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες άφησε την τελευταία της πνοή ψάχνουν να βρουν οι άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής μετά τον εντοπισμό της σορού της σε υπόγειο πάρκινγκ στο Μαρούσι.

Η 69χρονη, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης (25/05/2016) σε προχωρημένη σήψη, ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω, ενώ σε μικρή απόσταση βρέθηκαν και τα παπούτσια της. Το γεγονός αυτό αφήνει ανοιχτό το σενάριο στις Αρχές να πρόκειται για δολοφονία με σεξουαλικά κίνητρα. Μάλιστα, η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο πίσω από το έγκλημα να κρύβεται ο «δράκος» του Αμαρουσίου, καθώς το σούπερ μάρκετ στο οποίο βρέθηκε νεκρή η συνταξιούχος βρίσκεται στην ίδια περιοχή που ο 30χρονος πραγματοποιούσε τις επιθέσεις. Ωστόσο, οι Αρχές δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Το παζλ γύρω από τη μυστηριώδη υπόθεση αναμένεται να συμπληρωθεί μετά τα πρώτα στοιχεία που προκύψουν από την ιατροδικαστική εξέταση.

Το χρονικό του τραγικού επίλογου

Ήταν λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Τετάρτης όταν υπάλληλος του σούπερ μάρκετ που ανήκει σε γνωστή αλυσίδα, τηλεφώνησε στις διωκτικές αρχές αναφέροντας ότι στο τρίτο επίπεδο του υπόγειου πάρκινγκ που βρίσκεται στο κατάστημα που εργάζεται αναδύεται έντονη δυσοσμία.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν οι αστυνομικοί οι οποίοι μετά από έρευνες εντόπισαν στο κλιμακοστάσιο του τρίτου υπογείου ένα γυναικείο πτώμα σε προχωρημένη σήψη. Η υπόθεση όλων ήταν ότι το σώμα ανήκε στην 69χρονη συνταξιούχο που αγνοούνταν από τις 21 Απριλίου, με τις υποψίες να επιβεβαιώνονται λίγο αργότερα.

Αμέσως το σημείο κατακλύστηκε από αστυνομικούς που προσπαθούσαν να συγκεντρώσουν όλο το απαραίτητο υλικό και κάθε αποδεικτικό στοιχείο που θα τους οδηγούσε στη λύση του μυστηρίου.

Σχετικές ειδήσεις