ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Εξέλιξη - σοκ για τη δολοφονία στο Πικέρμι (pics&vid)

Εξέλιξη - σοκ για τη δολοφονία στο Πικέρμι (pics&vid)

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας 83χρονου στο Πικέρμι.

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες του Newsbomb.gr

Ρεπορτάζ: Νικόλ Παπάζογλου

Ο άτυχος 83χρονος βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου (23/7/2016) θανάσιμα τραυματισμένος μέσα στο ίδιο του το σπίτι στην οδό Σκουζέ για μόλις… 100 ευρώ!

Τον άνδρα βρήκε μελανιασμένο και με χτυπήματα στο κεφάλι η σύζυγός του Αγγελική όταν επέστρεψε στο σπίτι. Ο 83χρονος είχε επιστρέψει μόνος του στο σπίτι περίπου στις 9 παρά τέταρτο.

Σύμφωνα με τα όσα λένε οι γείτονες οι ληστές πιθανόν παρακολουθούσαν το σπίτι καθώς η μάντρα στο πίσω μέρος του σπιτιού βρέθηκε γκρεμισμένη.

Όπως λέει ο κ. Χρήστος ο οποίος γνώριζε καλά τον 83χρονο αλλά και τη σύζυγό του καθώς τους βοηθούσε με διάφορες δουλειές, τελευταία φόρα τον είδε στις 9 παρά το βράδυ του Σαββάτου όταν ο άτυχος άνδρας επέστρεψε από το σούπερ μάρκετ.

Μάλιστα όπως λέει ο ίδιος είχαν κανονίσει το πρωί της Κυριακής να βοηθήσει τον άτυχο άνδρα να καθαρίσει το κοτέτσι που βρίσκεται στο πίσω μέρος του σπιτιού.

«Μετά από λίγο εγώ έφυγα» λέει ο κ. Χρήστος «να κάνω κάποιες δουλειές που είχα στην Παλλήνη. Όταν γύρισα στις 11 το βράδυ είδα τα παιδιά του, τον Ηλία και την Έλενα και τους ρωτάω τι έγινε. Μου είπαν πως σκότωσαν τον κ. Παναγιώτη, τον έχουν χτυπήσει. Εγώ πιστεύω πως αυτοί παρακολουθούσαν το σπίτι από πίσω και μόλις είδαν πως έφυγα εγώ, έφυγε η γυναίκα του αλλά και η γειτόνισσα μπήκαν μέσα. Όλα αυτά για 100€».

Δείτε το βίντεο

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο χώρος ήταν αναστατωμένος, ενώ ο άτυχος άνδρας έφερε τραύματα στο κεφάλι.

Τα τραύματα έγιναν από άγνωστο όργανο και του προκάλεσαν θανατηφόρες κακώσεις στο κεφάλι.

Η πόρτα δεν φέρει ίχνη παραβίασης, ωστόσο το σπίτι φέρει ίχνη έρευνας.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ εκτιμάται πως το κίνητρο ίσως είναι η ληστεία.

Σχετικές ειδήσεις